Ey AKP' yi destekleyen Müslüman!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçekten bunalrın çivisi çıktı, yokmu bunların çivisini yerine takacak şahsiyet...

okumamis bir milletin basina bir okumamis bir basbakan, yoksa rüya mi? yoksa gercek mi?

Not: maalesef gercek

gerçekten bunalrın çivisi çıktı, yokmu bunların çivisini yerine takacak şahsiyet...

var
az kaldı
az sabır
Pamukoğlu gereken dersi hepsine verecek
dokunulmazlığın kalktığı gün bunlar bir daha bu topraklar üzerinde politika yapamayacaklar
hangi deliğe kaçacaklar çooooook merak ediyorum
hani birisi gözleri açıldığında uçakta ne demişti
"benim anamda türk
ülkeme hizmet edebilirsem ne mutlu bana"
gözlerinin açılacağı gün çok yakın
ama yalvarmaları para etmeyecek haberleri yok

bu videonun üstüne kıvırmak için yazan olursa taksimde sallandırmak gerekir İBRETİ ALEM İÇİN...

Göründüğünün tam tersi bir parti .

arkadaslar maide 44. ayeti okursanız T. ERDOĞAN ın kafir olduunu görceksiniz. PEKİ BUNA RAĞMEN NEDEN HALA Bİ KAFİR ÜZERİNDEN İSLAMA BAKILIYOR ANLAM VEREMİYOM

arkadaslar maide 44. ayeti okursanız T. ERDOĞAN ın kafir olduunu görceksiniz. PEKİ BUNA RAĞMEN NEDEN HALA Bİ KAFİR ÜZERİNDEN İSLAMA BAKILIYOR ANLAM VEREMİYOM

Madde -1 MUSLUMAN MUSLUMANIN AYNASIDIR EGER SEN ONA KAFIR DIYORSAN SAYET O DA ALLAH CELLE CELAL KATINDA MUSLUMAN ISE SENIN SOYLEDIGIN KELIME AYNA ETKISI YAPIP SANA GERI DONUYOR VE SEN KAFIR OLUYORSUN. ONUN ICIN BIRINE KAFIR DEMEDEN ONCE IYI DUSUNUN.

Madde -2 KURANI KERIMDEN CIMBIZLA AYET SECIP BIRINE GORE HUKUM VEREMESSINIZ.

Madde -3 BU HABERLERI CIKARANLAR HANGI CINSTEN BILIYORMUSUNUZ. HANI ADAMIN BIRISI ALIMIN BIRININ UZERIDE BIR PISLIK GORMUS VE GULMUS HAHA UZERINDE PISLIK VAR DEMIS. HALBUKI O ADAM BOGAZINA KADAR PISLIGIN ICINDEYMIS AMA FARKINDA BILE DEGILMIS. BU IFTIRALAR BU CAMUR ATMALAR ELBET BIR GUN HESABI SORULACAKTIR.
ELBET ALLAH KERIMDIR.BIZIM YARDIMCIMIZ ALLAHTIR.BIZ ANCAK ALLAHA SIGINIRIZ.

bunların artık cılkı cıktı ya tskler . . .

Akp İktidara Geldi 3 m işsiz arttı Akp Tayyip MÜslüman dıda Trabzon'da Orda Burda Neden Patrikanler kuruldu...Tayyip Cok saglam adamdı.Neden O.ç na SAyın Şehidime Kelle dedi..Akp De YOlsuzluk Die Bİrşey yok deılmı..Deniz Fenerine Ne demeli Akp ye Yapılan OYun mu BUnlar yoksa?
Şaban Dişli...Belgeli Sahtekar-Akp nın Butun Adamları köşeyi döndü sanmayın tayyip ın su an en az 7/8 mılyar dolar parası vardır.Bursla OKuttuğu cocuguna GEMİCİK ler aldı..DİYORki 3 Tane cocuk Yapın-Onu GÜNEYDOGUDAKI KÜRTLER 33 Olarak Anlıyor.Bu Tayyipde cocuk başına 40 lıra para verıor bunlara...oooo Sİz Hala uyuyun

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“Bugün Sovyetler Birliği dostumuzdur müttefikimizdir. Bu dostluğa ihtiyacımız vardır. Fakat yarın ne olacağını kimse bugünden kestiremez. Tıpkı Osmanlı gibi, tıpkı Avusturya-Macaristan gibi parçalanabilir, ufalabilir. Bugün elinde sımsıkı tuttuğu milletler avuçlarından kaçabilirler. Dünya yeni bir dengeye ulaşabilir. İşte Türkiye ne yapacağını bilmelidir...bizim bu dostluğumuz idaresinde dili bir, inancı bir, özü bir kardeşlerimiz, onlara sahip çıkmaya hazır olmalıyız. Hazır olmak yalnız o günü susup beklemek değildir. Hazırlanmak lazımdır. Milletler buna nasıl hazırlanır ? Manevi köprüleri sağlam tutarak. Dil bir köprüdür...İnanç bir köprüdür... Tarih bir köprüdür. Köklerimize inmeli ve olayların böldüğü tarihimizin içinde bütünleşmeliyiz. Onların bize yaklaşmasını bekleyemeyiz. Bizim onlara yaklaşmamız gerekli.”

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

--------------------------------------------------------

Kulak Ver Ceddine Türk'ê Kefen Biçmek Hangi Piçin HAdine Avrupa dan Çin seddine Hedef Turan Rehber Kuran--------

CcC

durmak yok yola devam

ama

başaşağıya,yokuşaşağıya gidiyoruz

bu zamanda bunu söylemek yanlıştır

işi bilmemektir

kriz bizi niye etkiliyor

niye bunun tedbirini zamanında almadın diye sormalıdır halk

niye bize din iman derken

ekonomiyi unakıtana havale ettin

halkın sırtına ABD yi bindirdin

ABD yi ben mi kurtaracağım

İMF yi yine niye içeri alıyorsun kardeşim diye sormalıyız

ark herkes böle konuşuyor ama genede gidip oy veriyolar işte yazık

chp li olursak dahamı iyi müslüman oluruz kardeş

Elhamdulillah hem muslumanim.
Hemde AKP`li.
Sizlerede is yapmak degil.
Laf uretmek kaliyor.

kardeşim videoyu izleyemedim yüklü değil yazıyo.

chp li olursak dahamı iyi müslüman oluruz kardeş

istediğin partiye oy ver

ama vatanını SATMA

satana oy verme

kendimiz üretim yapsa idik

dışarı bağımlı olmasa idik

şimdi bu kriz bizi vururmuydu................hayır

İMF ye borcumuz olmasa idi kriz bizi vururmuydu

sen borcu temizleyeceğim diye başa geliyorsun

işsizlik azalacak diye oy alıyorsan

ve yapamıyorsan

halk desteğini çeker

verdiğ emaneti geri almasınıda bilir

müslüman adam diye başa geldi

müslüman halkı ABD ye peşkeş çekiyor

olur mu?

OLMAZ

vatan satanların videosumu bu başroldede tayyepmi var izleyemedim video yok
aslında izlemeye gerekde yok
vatanı nasıl sattığını herkes biliyor
itiraz edenlerde pay alıyolar gibime geliyo
birazdan çıkarlar ortaya
bu mesajı görünce

çoluk çocukla tartışmaya girmem haberiniz ola

başlığa bak yaw 'Ey AKP' yi destekleyen Müslüman! ' inanın güldüm ya o videoyu izleyince. bu mu sizin siyasi anlayışınız. gördük başa gelenleri ayrıca o adam sizden müslüman. adam her konuşmasını yapmadan önce besmele çekiyor hanginiz en basiti yemek yerken besmele çekiyor? şimdi ben chp, mhp, dsp, dp v.s. için bir video hazırlayayım Ey chp, mhp, dsp, dp v.s'yi destekleyen Müslüman! diye başlık açayım. yuh size bee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri