Extra Small Windows XP USB Flash Edition 2009 Usb ile xp çalıştıracaksınız..

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1

TEST EDİLDİ...%100 çalışıyor....

Extra Small Windows XP USB Flash Edition 2009 | (15.01.09) | English | 107 MB

Usb ile xp çalıştıracaksınız...Usb nize yapmanız gerekenler resimli bir şekilde dosyanın içerisinde bulunmaktadır kendim denedim %100 çalışıyodur...

PROGRAMIN KULLANIMI

1. Adım olarak usb belleğimizin formatını NTFS olarak ayarlıyoruz.Bunuda a klasöründeki dosyayı çalıştırarak yapacagız ( a görüntüsü bunun nasıl yapılacagını gösteriyor zaten )
2.Adım olarakta goruntudende goruldugu gibi seçileçek yerden USB belleğimizi seçerek install yapıyoruz.Bunuda b klasöründeki "grubinst_gui" dosyasını tıklayarak yapıyoruz (b görüntüsü bunun nasıl yapılacagını gösteriyor zaten)
3.Adım ise c klasörünün içerisindeki dosyaların hepsini USB belleğimize kopyalıyoruz (c görüntüsü bunun nasıl yapılacagını gösteriyor zaten)

BU ADIMLARIN HEPSİNİ YAPTIKTAN SONRA USB MİZ BİLGİSAYARDA TAKILI OLUYOR BİLGİSAYARIMIZI YENİDEN BAŞLATIYORUZ VE BOOT DİSK YAPARAK USB MİZİ ÇALIŞTIRIYOZ BİRAZ BEKLEDİKTEN SONRA EXTRA SMALL XP MİZ AÇILMIŞ OLACAK

Kod:
http://rapidshare.com/files/185090144/Extra_Small_Windows_XP_USB_Flash_Edition_2009.part1.rar
http://rapidshare.com/files/185101738/Extra_Small_Windows_XP_USB_Flash_Edition_2009.part2.rar

Not : mysteriousneco Tesekkurler..

denemedim ama klasik yöntem herhalde emek için teşekkür ediyorum
sağol
ayrıca deneyecek arkadaşlar bilmelidirler ki boot destekli flash bellek ve anakart gerekir

bide xp içindeki prgramları yazarsan sevinirim

emeğin için teşekkürler denemedim fakat yarın denemeyi düşünüyorum sonucu bildiririm

Ulas Kardesım Emegıne Saglık Cok Tesekkur Edıyorum
Cok Zamandır Yana Done Aradıgım Bır Seydı Bu
Bıraz Once Benı Bır Ton Zahmetten Kurtardı Sıstemı Cokmus Bır Xp Ye Sıstem Dosyalarını Eklemek ıcın Bunu Denedım Ve Sonuc Mukemmel
Cd-rom Yok O Pclerde Ve Mutlaka Cd-rom Takmam Gerekıyordu Eskıden
Artık Kasa Acmaktan Kurtuldum Cok Sukur
Arkadaslar Test Edıldı Onaylandı
Sıstemcı Arkadaslara Sıddetle Tavsıye Ederım

inş. çalışıyordur. gerekli birşey bence.

Arkadaşlar bende denedim sonuç mükemmel aylardır bunun gibi bişey arıyodum ama bulduklarım çok kötüydü bu ise çok hoşuma gitti herkesin usb belleğınin bir köşesinde bulunmalı bence :D

ULash arkadaşımıza teşekkür ediyorum...

Geri