Explorer Masaüstü simgesi sorunu

songisko

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ilk önce konuyu buraya actım ama yeri tam olarak burasımı bilmiyorum eğerki burası değilse adminlerin değiştirmesini rica ederim...
Windoes 7 kullanmaktayım
Bidiğiniz gibi xp vista win7 de explorer simgesi masaüstüne yerleşmiyor ki ben böyle biliyorum.
Bu sorunu çözebilecek arkadaş varsa ve ne yapmamı söyleyecekse memnun olurum..
Teşekkürler

başlatta explorer'ın üstüne gel. sağ tıkla gönder de. masaüstünü seç. Sorun kalmayacak..

başlatta explorer'ın üstüne gel. sağ tıkla gönder de. masaüstünü seç. Sorun kalmayacak..

tamam arkadaşım onu biliyorumda orjinal simgesi gelmiyor.
sağ tıklayıp özellikler deyince normal bi dosya gibi geliyor özellikler.
orjinal ayarlarını göstermiyor.ben onu demek istedim..

C:\Program Files\Internet Explorer içindeki simgeyi bulup masaüstüne kopyalayabilirsin.

Yöntem 1: Internet Explorer için masaüstünüzde bir kısayol oluşturma
Önemli Windows 7, kayıt defterini düzenleyerek özel Internet Explorer simgesini masaüstünde gösterme özelliğini artık desteklememektedir. Bu değişiklik Internet Explorer'ın uyumluluk sorunları nedeniyle kolayca kaldırılabilmesini sağlamak amacıyla yapıştır. Windows 7'de Internet Explorer simgesini masaüstüne eklemenin tek yolu bir kısayol oluşturmaktır. Internet Explorer için masaüstünüzde bir kısayol oluşturmak için şu adımları izleyin:

1. Başlat'ı tıklatın ve sonra da Başlat menüsünde Internet Explorer simgesini bulun. Başlat menüsünde Internet Explorer simgesi yoksa, Başlat menüsündeki Programlar veya Tüm Programlar klasörüne bakın.

Not Internet Explorer simgesini Başlat menüsünde bulamazsanız şu alternatif adımları uygulayın veya Windows 7 kullanmıyorsanız Yöntem 2'yi kullanın.
2. Başlat menüsündeki Internet Explorer simgesini sağ tıklatıp masaüstünüze sürükleyin ve sonra da Burada Kısayol Oluştur'u veya Buraya Kopyala'yı tıklatın.

Haha zaten orijinal dosyası gelmicek kısayol gelecek orijinal istersen C:\Program Files\Inter Explorer klasörüne gidip iexplore.exe yi açarsın

Geri