Explorer açılmıyor

olgun1982

New member
Reaction score
0
Explorer açılmıyor acil yardımlarınızı bekliyorum

Slm arkadaşlar, windows update ettikten sonra gene "yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz" çıktı. sonra bilgisayarı açtığımda explorer açılmıyor yani, ne başlat var ne masaüstü programları var sadece manzara resmi var mouse da hiç bir yere tıklamıyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir. ve çözümü sadece formatmı.

Windows'unu orjinaL yapmadan neden günceLLiyosunki.. Taßi çıkar o yazı FormatLa orjinaL yap windows'unu sonra updateLeri yap.

Windows'unu orjinaL yapmadan neden günceLLiyosunki.. Taßi çıkar o yazı FormatLa orjinaL yap windows'unu sonra updateLeri yap.

Bir şey daha eklemek isterim. Format atarken internet bağlantını mutlaka kesmelisin. Windows'u orjinal yapmadan da internet bağlantını açmazsan sorun kalmaz..

Ama zaten orjinal yaptım ben format atar atmaz, sonra nasıl olsa orjinal oldu diye açtım güncellemeleri, birde benim önemli bilgilerim var onları nasıl kurtarıcam bilgisayarda masaüstünde hiç birşey yok internete de "Yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz" dedikten sonra, "şimdi çözümle"ye basıp girebiliyorum. Güvenli modda başlattım gene açılmadı.

bootable cd ile acabilirsin yedekleri oyle alabilirsin

arkadaşın dediği gibi bootable cd ile yedeklerini alabilrsn arkadaşm birde o yazlım sahteciliği uyarısı 10-15 gün sürüyo neden kaldırmadn ki destek isteyerek önceden

Geri