explorar hatası acil!!

fatihdag

New member
Reaction score
0
:durdurunmsnden zip dosyası seklinde bi virüs aldım.otomatik zip dosyası gönderiyordu cevrim içi kullanıcılara. ardından avastla tarattım. windows sistem dosyasında bir trojen buldu ve sildi. daha sonra explorer da acılan sayfalarda sayfanın üst kısmı yada belli yerleri acılıyor misal yorumları göstermiyor. veya mousle tıklama yapamıyorsunuz. sadece belli pencerelerde gezinebiliyor. exp 8.0 kurdum ancak yine aynı bi problem yasattı. java ve direktx tekrar yükledim değişen bişey olmadı??? sağlam bi cözümü olan varmı. tşkler.( mozilla haricinde)

Sayfa Sekmesinden Sayfa Kaynağını Göstere Tıklayıp Bir Bakkk

Oradaki Java Script Kodlarından Belli Olur

Kodların Kaynakları Arasında .ads.js Uzantılı Adresler Varsa O Adresleri

Yasaklanan Adreslere Kaydet Ve Tekrar Temizlik Yap Pc De

(girdiğin Sayfa Harici Bir Kaynaktan Gelen Script Kodlarından Bahsediyorum Elbette)

exploreri boşver firefox bu işte uzman tavsiye ederim

HH verdiğin bilgiler için tşklerde o kodlar la pek alakası yok sanırım. cünkü bütün sayfalarda öyle .(birde arama yapmak için başlt>ara diorum pencerenin solundaki ad boyut .. kutucukları gözükmüyor) misal sayfada video varsa gözükmüyor yada e-postada sectiğim postaları sil dediğimde tıklamıyor ama posta kutusu veya süzgeç gibi klasörlere tıklıya biliyor. bi sistem eksikliği filan var sanırım silinmiş bi dosyada olabilir.

Geri