ewt halen daha kanıt yok ortada ama banned

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrmanyak

New member
Reaction score
0
Kod:
[B][SIZE="7"]ќαcαη αѕiќ[/SIZE]

oncelıkle bann yemısım sebebı ıse suymus buyrun

Kufur etmısım

cok ii ne zaman nerde etmısısım ettıgım kufur kanıtlarmısn

Bunu Kımın yaptıgını tahmın edıorum asagı yukarı

Benım agrıma gıden bann yemem deıl oraya acılacagı tarıh

Üyelerimize Özel yAZIlması

yahu ben sneın sıtende her gun 5 saat onlıne olup paylasım yapıp tsk edıp yoru yazıorum

1000 tsk yapmıstım karsılgıı bu mu olucaktı Üyelerize Özel

Ettıgım kufuru kanıtlarsınız Sevınırım Eger Gercekten Etmıssem HH defterını Kaparım Hepınızden Ozur Dıler Gıderım 

Saygılarımla

http://www.hackhell.com/showthread.p...page=4(33.post

buyrun burdaki arkasımız Jacjkal eger bunu yapıorsa bız uyeler soz de kufur etmıs olurouz

ewt ettıgım kufur un kanıtlanmasını beklıorum[/B]

Ben bu konuyu 1 gun once actım halen daha cvp gelmedı kanıtlanmasını beklıorum eger elınızde knıt yoksa bann ım acılmasını ıstıorum

hemen ben cewap werim kaçan aşık
fenerbahçe bölümünde fenerbahçelilere ana awrat düz gitmişsin, ilk şahidi benim ..

sana kanıt sunmak zorundamıyım arkadasım? senınle ne gıbı bır sıkıntım olabılır durduk yerde banlıyım senı? Şifrene sahıp cıkmayı örgen magdem bı hack forumuna giriyorsun, dun senın nıckınle ana avrat düz gitti biri, bu sen veya baskasının orasını bılmem ben eger ınsan olsan ve bırı sıfremle gırmıstır ınanın ben etmedım desen kaldırırım banını ama kalkıp bıde ukalalık yapıp hani kanıt dıyorsun. pişkinliğin böylesınede pes...

o kufurlu mesajı ben edıtledım ve ardındanda sildim. Mesaj fenerbahce bolumune gonderılmıs ve konu baslıgı ve konu ıcerıgındede agza alınmayacak kufurler edılmıstı. Eger ıllakı kanıt ıstıyorsan benim sözüm senettir bu konuda tereddütün varsa diğer arkadaslara danişabılırsın.

robben sen zaten banlı bi üyeydin. başka bi nickle forumda gezmene izin verip iyi niyet göstererek hata yapmışız. bi de kanıt istiyorsun =)

ama neden bole bır sey yapıyımkı

nasıl olurda sıfrem gıder onu anlamıorum ben knght oynıyan bırıyım bırının pc me gırmesı ımkansız

:S pekı suclu benım o zman ama sunu bılın kufuru ben etmedım

her sey ıcın saolun forumunuz cok guzeldı muhabbetıı olsun paylasımı

herkesı takdır edıorum

ıı forumlar

Robben J@CK@L ara, sıra zararsız argo kullanır, ama kimseye ana avrat küfür etmez. zaten kullandığı argo en fazla, en aşırı şudur ""sie"" ki onuda ya çok kızmışsa söyler yada söylediği adam çok sevdiği birisidir ona öle bi hitab eder.
konu hakkında bilgim yoq ama J@CK@L'ı kendinle bir tutmana çok sinirlendim. kendi hatalarımızı ona - buna poq atarak düzeltemeyiz. kendimizi düzeltmemiz tek kuraldır. saygılarımla...

Ama benım bır surum yok revo yerımde olsan sne ne yapardın haberın yok sıfren calınmıs bırı kufur saymıs senın adına ama sen deılsın ben burda :S bıraz kotu oldum acıkcası sankı benden bu davranıslar beklenıormus gıbı hıssettım kenıdmı bu arada robben ta kendısıyım :D

Konu uzuyor boşu boşuna, Dark neden banladığını yazmış, şifreni kaptırmamak da senin sorumluluğun. yapacak bişey yok. Konuyu kapatıyorum Dark Angel son kararı verir. [Şuan ki nickin konusunda =)]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri