ewt bnde mod olmak istiyorum/neler gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Obsessed

dead and gone
Reaction score
0
can1994 adlı nickim obsessed olarak deişti bundan sonra böyle yol alıcağım :) ancak üyeliğim ii bir seviyeye geldi gibi mod olmak için daha ne kadar ilerlemem gerekli şimdi bir yere mod olabilirmiyim :)

Öncelikle saygınlık, arkadaş ortamı ve emek gerekli bu 3ü varsa mod olabilirsin bu kanaatteyim :)

önce bu seviyeye gelmen için gerekli şartları yerine getirmen gerekiyor arkadaşın linkindeki kuralları okumanda fayda var...

1- Nüfus cüzdanı veya onaylı örneği (18 Yaşından küçükler için, 657 sayılı kanunun değişik 40 ıncı maddesinin ikinci fıkrası gereğince kaza-i rüşt kararı veya onaylı örneği),

2- Diploma asılları veya onaylı örnekleri, diplomaların düzenlenmemiş olması halinde öğrenim durumlarını belirtmek üzere ilgili kurumlarca usulüne göre verilecek ve daha sonra diploma ve örnekleriyle değiştirilecek belgeler,(Bu belgelerde diploma notu yok ise, diploma notunu gösterir belge)

3- Başvuru tarihinden en fazla 1 ay önce, cumhuriyet savcılığından alınmış sabıka kaydı,

4- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığını gösterir, başvuru tarihinden en fazla 1 ay önce alınmış, tek hekim raporu,

5- 6 adet vesikalık fotoğraf,

6- Mal Bildirim Beyanamesi, (Doldurularak kapalı zarf içinde teslim edilecektir.)

7- İkametgah belgesi,

olursun olursunda

biraz daha fırıncılarla arkadaş ol sana ekmek yapsınlar sende ye

bu ne ya bu günlerde önüne gelen mod olmak istiyorum diye konu açıyor

ayıp denen bir şey var, milletle kafa bulur gibi

konuyu geyik bölümüne açsaydın bari bizde neşelenirdik

saolun o şartlara çok ihtiyacım vardı :) bide arkadaşlık nası edincem sitede herkes kavga edio :) emeğim var oyun resim haber cep prog upload ediyorum günüm bu sitede geçio :)

ewt şartları okudum ii ce paylaşım yapıp o konuya abanmam lazım :)

saolun o şartlara çok ihtiyacım vardı :) bide arkadaşlık nası edincem sitede herkes kavga edio :) emeğim var oyun resim haber cep prog upload ediyorum günüm bu sitede geçio :)

sen kendi yaptıklarını normal devam edersen bir gün sürülerce kendiliğinden oluverir arkadaşın dert etme seviyeni bozmamana bak...herkez seni duruşunla sever bi gün gelir de..

post kasmakla mod olunmuyor paylaşım yapmakla olunuyor, emek wer ondan sonra ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri