$ewgiLi karde$Leyim,abiLeyim,arkada$Layım..mervi$iniz gidiyooo : (((

[me|2wi$]

H & M
Reaction score
0
arkada$Lay ya ben üniwersiteyi kazandığıma mı sewiniyim..yoqsa sizden ayrı kaLacağıma mı üzüLeyim bi türLü karar weremiorum : ((
bi hafta sonra kayıda gidiCem zonguLdağa ondan iki hafta sonra da dersLer ba$Licaq..yurtta kaLıcakmı$ım bi de..net hayatım kesintiye uğriCaq yani..ama hafta sonLarı dayımLara gidip ordan katıLıcam size pLanım bu ahueheue :sigara: in$ tutar yoqsa ben naAaparım ya oraLarda..Çoq aLı$tım sizeee :(

unutmayın $aqın beni hea...kendini$e Çooq ii baqın..hakkını$ı heLaL edin..birbirinisi yemeyin..tartı$ma,Çeqi$me oLma$ın aranısda : ))))

yaw bende bunLayı yasdım ama yine kopamiCam burdan biLiorum..kaÇıp kaÇıp girerim bi yerLerden..kaÇamassam müdürün odasından girerim = Pp sewenLeyim meraq etme$in..sewmeyenLerim edebiLiy EHE EHE : ))))

ALLAh'a emanet oLun c4nL4r1m b3n1m...

okul hayatında basarılar dilerim kardesim umarım hersey istedigin gibi olur ama arada sırada girer yoklugunu aratmazsın.hersey gonlunce olsun.

unı yı kazananlarda bu trıp war heueh kısım bırak bu işleeri.. yurtlarda pc lab. ları fılan wardır... daha cok nete girersin.. ha işletme tam kaymak bölümdesin : )

iSpiYonCu' Alıntı:
unı yı kazananlarda bu trıp war heueh kısım bırak bu işleeri.. yurtlarda pc lab. ları fılan wardır... daha cok nete girersin.. ha işletme tam kaymak bölümdesin : )

ne tribi ishpiq ya her yerde bi muhaLefet et bana ztn...in$aLLah senin dediğin gibi oLur..pC Lab. fLn...

sanqi hac'a gidior : = )

neyse kardeşim bendine cici baq üsme kendini...bizi unutmayanı bizde unutmayız.

:]] her gidişin bı donusu vardır

her gelısın bı gidişi oldugu gıbı

başarılar dilerim arkadasım.sen git.gözün arkada kalmasın hh ın emanetçisi çok :goz: :D

Allah c.c. yar ve yardimcin olsun..selametle...ve basarilar dilerim...

nereye kıs mervişimiz bizi bırakıp neryee gider... arasıra kaçamak gir kıs internet kendini öslettme tmm mı ... hayatta başarılar.

eee demek buraya kadarmış mervişim neyse arada sıradada olsa uğra yolun açık olsun Derslerinde Başarılar ;)

okulda vardır pc room ordan girersin uzulme veya lap topun varsa yurtda wireless vardır ;)
ztn dersler agırlasınca normal olarak uzaklasıcaksın herseyden :D

Puhahhahha gidecemiş nıhahhahha Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır hadi yallah yine görürüs seni :D

özletme kendini ama tamammı sensiz biz ne yaparız buralarda ara sıra gell :p işn şakası sen okuda hh bana emanet :D

Geri