Evren Uzaylı Kaynıyor...

mesaj isimli bi filmde izlemiştim uzaylılar falan bahsinde gökbilimci adam diyorki:
' -Evrendeki yerimizi göz önüne aldığımızda çok çok küçük bir yerdeyiz.Bu kadar küçük kalan bir yer için bu kadar büyük evren yaratmak büyük bir yer israfıdır ve Tanrı israfı ve israf edenleri sevmez! '
bence bizden başka yaşayanların olduğuna güzel bir cevap :)

Tabii ki var. Sonuçta koskoca evren sadece 70 milyar insan için yaratılmamıştır... Mutlaka biyerlerde bizim gibi canlılar vardır...

ohaa ne 70 milyarı aklı türkiye 70 milyonu ilemi karışltırdınn 6 bilemedin 7 milyarızz o bile çok:) bu uzayda yanlız değiliz bu bi gerçekk neden buluşamıyoruz anlamadım daha birimizden biri çok gelişmiş bi gezegenn bu bizsek buluşmamız baya zaman alırr paylaım için sağol

bütün dünya gerçekleri ortada onlar yok sayıyoruz varmı yokmu ütopik olan uzaylı sendromlarını ne çok seviyoruz demekki insan olmayan yada şaibeli şeyleri seviyor ..:)

Bencede mutlaka vardır bu koskoca evrende sadece biz olamayız

koskoca evrende nasıl yanlız oluruz, bazılarıda biz varız sadece demişler ve kurana bağlamışlar ne kadar bağnaz yobaz düşünceli adalar var, bir tek sen varsın zaten senin türünde araştırılıyor henüz çözülmedi..

koca evren bit kadar dünyaya manzara olsun diye yokya...

Her 200 milyar yıldızda 1 yaşam ihtimali varsa eğer,EVRENDE 10 milyar yıldızda yaşam vardır!!!

Bence Canlı yoktur yaşıyan , Allah büyüklüğünü Yüceliğini Bizim Ne kadar Küçük ve Çaresiz olduğumuzu anlayalım diye yaratmış olmasın ? eğer ki canlı olsaydı KutsaL kitaplarda anlatılırdı diye düşünüyorum ...

Geri