Evlilik dışı hamile kalsanız ya da sevgiliniz hamile kalsa ne yaparsınız?

• Kürtaj olurum/olmasını isterim

Kullanılan: 34 29.1%
  • Hemen evlenirim

Kullanılan: 31 26.5%
  • Asla evlilik dışı hamile kalmam

Kullanılan: 15 12.8%
  • Bir bilenden yardım alırım

Kullanılan: 8 6.8%
  • Konuyu aileme açarım

Kullanılan: 16 13.7%
  • Sevgilimden ayrılıp onu yarı yolda bırakırım

Kullanılan: 6 5.1%
  • Bebeği evlatlık veririm

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer(Belirtiniz)...

Kullanılan: 7 6.0%

• Kullanılan toplam oy
    117

canalıcı59

Banned
Reaction score
0

ayyy :D düşünemiyorm :D

hamilelikte bana ne yakışırdı ama :D

ewet ewet aşeriyorum : hks turbo aşeriyorm .. westgatesi renkli olsun ama:D offf mis gibi Nos turşusu :D

Valla karım öle başka birinden hamile kalıcak hiç düşünmem boşarım direk eğer hala ısrar ederse ayrılmamak için o zaman da çok pis döverim .

16 yaşındayım daha o zaman tepkim ne olur bilmiyorum :D biliyorum dayak yanlış bişi boşarım daha iyi :D ama üstüme gelirse bi anda patlayabilirim o yüzden dayak dedim .

arkadaşlar soru o değilki :D niye olayı namus meselesi + kan davasına cevirdiniz hemen :D

sevgiliniz ! le yattıınız farzedin .. hamile kaldınız .. yada bıraktınız :D ne yapardınız diyor :D

arkadaşlar soru o değilki :D niye olayı namus meselesi + kan davasına cevirdiniz hemen :D

sevgiliniz ! le yattıınız farzedin .. hamile kaldınız .. yada bıraktınız :D ne yapardınız diyor :D

helal kardesım sen konuyu kavramıssın

hayatım hatıLıor musun o geceyi senin araßada ne güzeL vakitLerdi sen bastıkça basıor bende korkudan bağırıordum taaaaa kiii ağaca çarpana kadar :p sen anladın kazayı

hayatım hatıLıor musun o geceyi senin araßada ne güzeL vakitLerdi sen bastıkça basıor bende korkudan bağırıordum taaaaa kiii ağaca çarpana kadar :p sen anladın kazayı

şeyy :D sarhoştum :D ben neye basıyordum :D

GAZa dimi gaza :D

Çok güzel bir yaklaşım duruma göre değişir evlenilecek kızsa evlenir eğlenilecek kızsa kürtaj:D

şeyy :D sarhoştum :D ben neye basıyordum :D

GAZa dimi gaza :D

malefes canım gaza ßamıordun sen :p gaz pedalı kotuğu için NooosSsSS a basıordun hatılasana o hızda nasıL girmiştin.... birden hastanede açmı$tık gözLerimizi ben sen,sende ben oLmuştuk işte o zaman hikaye yeni baslamıştı .... :goz:

Bir bilenden yardım alırım

Sevgilimden ayrılıp onu yarı yolda bırakırım
Ha ha kansızlık bu yaa
Bir kaç arkadaşımın başına geldi tek çözüm kürtaj gözüküyo
yinede allah korusun düşünmesi bile ürkütüyo

yaw kürtaj olsun işte!! yaw sonra kaç sene evlensen bile dedikodusu mafeder insanı!! ama tabi hamile bırakmamak lazım canım korunun ya!!

bizim sitede bir kızı evlilik dışı hamile bırakacak erkekler varmı?
yada evlilik dışı hamile kalacak bayanlar var mı?
gereksiz bir anket bence....

Geri