Evlilik Dışı Birliktelik

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Değişen şartlar ve koşullar zamanla toplumda dejenerasyon oluşturmakta.
Yaşadıgımız çağda bazı olgular insanlara çok normal gelebilmekte evlenmeden birlikte yaşamakta hatta çocuk yapmakta bunlardan biri.
Peki siz evlilik dışı sevdiğiniz kişiyle birlikte yaşarmısınız?

bunların hepsi aslında küçük alemet, der ki .. dünyaya gelicek nikahsız birlikteliklerden olan çocukllar haliyle din de ve hükümette babası belli olmayan sayılıyo bide bunları dizi yapıyorlar bkz, suç ve ceza ve ya deniz akkaya bunlar gibi bi çok örnek onların yaptığı normal sokakta sen ben yapsak adımızın nelere çıkacağını telafuz edemem ben karşıyım evet ama benim karşı olmam bu durumu değiştirmeyecek. hem zina yapıyorlar hem .. bi çocuk dünyaya getiriyorlar ve bunu da tv lere marifetli bişeymiş gibi sergiliyorlar bu ne ya amma amerikan rüyasına kapılmış ama ünlüler bizim dinimiz islam devletimiz cumhuriyettir resmi nikah kıydırın çok mu zor imam nikahınızı kıydırın çocuklarınızın günahına girmeyin bari mahşer günü ne die çağıralacak onalr ..

Aslında nikah kadını koruyan bir olaydır. Özellikle kadın çalışmıyorsa bu daha da çok önem arz eder. Bir erkek her türlü çapkınlığı yapar, her türlü hovardalığı yapar ama kimse kolay kolay onu ayıplamaz elinin kiri olarak görürler. Elinin kiri, bu kadar basit elini yıkar ve çıkar. Nikah bu duruma izin vermez. Terkedilen kadını ve çocuğu koruma altına alır.

Hali hazırda dininiz İslamsa ve azda olsa biraz inancınız varsa bu durum zaten dinen de uygun değildir.
Ayrıca diyelim nikahsız berabersiniz ve bir çocuk yaptınız bu çocuk okula gittiğinde soracaklar niye anne ve baba soyadın farklı. Nasıl açıklayacak bu durumu çocuk ?

Milletleri binalar gibi düşünürsek, milletin temeli ailedir. Aile bozulur ve önemsiz bir hale gelirse o millet yok olmaya çökmeye mahkumdur. Bugün dünyadaki ülkelere bakın, ahlaki erezyonun çok olduğu yerlerde güvenlik hep düşüktür.

Benim GözümDe Evlilik Dışı İlişkinin Tek Bir Adı Vardır O Da Zinadır ...
Maalesef GünümüzDe Çok Doğalmış Gibi Karşılanıyor Hoş Görülüyor ...

iyice kafirlere dönüyoruz :saskin

böyle iliskiler ve böyle iliskilerden dogan cocuklar arttikca sizce ne olacak?

ben aciklayim canli tanik oldugum bir kac örnek

henüz liseyi bile bitirmeden kendinden yasca büyük bir erkekle bir arada yasamaya basladi cok gecmeden hamile kaldi egitimi yarida kaldi zaten calismiyordu; bir kizlari oldu henüz 5 yasina gelmeden o adamdan ayrilip baskasini buldu ve kücük kiza tecavüz etti

baska bir hikaye

kadin evlilik disi bir cocuk dünyaya getirdi; daha sonra baska biriyle evlendi o adamdanda bir kizi oldu; ilk evlilikteki oglu babada kaldi, kendi telasina düstügü icin cocugu takip etmedi; aradan yillar gecti kizi asik oldu hemde öz kardesine!

bunlar avrupada amerikada hergün yasaniyor cünkü onlarda aile kurumu yok olmaya yüz tuttu

bu tür konular bazilarimiza modernmis gele bilir ama cehaletten baska birsey degil

allah korusun cümlemizi

Evlilik dışı birliktelik varsa tam aksi Aile kavramı diye birşey olmaz.

Evlilik dışı olaya modernlik mi diyorlar ( unutmayın hayvanlar evlenmeden birlikte olurlar )

olaya dini yönden bakmak gerekirse evet bu zinaya girer.yanlis anlasilmak istemedigim icin ben yorum yapmiyorum kim ne isterse yapar herkesin sonucta kendi secimi......

kesinlikle yaşamazdım.

büyük günahlardan 1 tanesi zina.

bu tarafım meçhul öbür tarafımı yakmak istemem...

Kişinin kendisinden başka hiç kimseyi ilgilendirmeyecek tek konu bu olsa gerek. Yorumsuz

Evleneceğin kişi ile yaşıyorsan sorun yokda evlenmeden çocuk yapmak çok saçma ve uygunsuz türk halk için

Geri