evliler neden evlenir?

ezel_59

New member
Reaction score
0
evliler neden evlenir... çok meraklılarınız için açıklama gereği duyuyorum... muhtemelen bu yazıyı okuyanlar evlenme aşamasındadırlar;) hahahay neyse cıvımayalım devam edeyim...efet kardeşim demek evlenmeye karar verdin. bak şimdi bu evliler varya hani çevrendekiler sence neden evliler:(az sabret anlatıom ii oku)
kişiler 2 sebepten evlenir.. birincisi (senin gibiler)aşk evliliğidir...aman aşık olduklarını sanırlar.. elele parklarda dolaşırlar falan da filann...sonunda da evlenmeye karar verirler heh sana anlatım bak ii oku geleceğin böle olacak...:)ilk bi kaç ay aşktan gözün bişi görmeyecek takiiii yatakodası yemek odası taksitlerini peder üstüne atana kadar:) heh ii halt ettin evlendin işte :)bi süre sonrada aşk maşk kalmayacak ve çok sıkıntı çekeceksin ..
gelelim 2.sebebe bak bu çok önemli bunlar akıllı evliler mantık için evleniolar.. hiç sevmiolar anacım bide özgürler kıskançlık felam yok.... heyyyy nereye kız düğün gününü beklio kaçma
YAZIMI OKUMADIN SAY HADİ EVLENNNNNNNN hahahy

tşk edrim süper bi konu olmuş
efet ben buna dağlar kadar hak veriyorum:(:(:(:(

bende hak veriyorum :D hatta dağlardanda öte bi hak veriom
keşkeler çok fazlalaşıyo burda
tşk ederim hocam güzel bi konu olmuş
:(:(:(:(:(

ne a.q ben şimdi bölemi olucam 5 ay sorrrrrrrraaaaaaa

gecin dalganızı ama dalga forumdada yok
yanndınız siz :D:D:D

la yok böle seyler insanlar sevdikleri için ewlenirler sonra bu sevgilerini bir cocukla dahada büyük bi hale getirirler ama artık birbilerini sevmiyorlardır ama arada cok büyük bir saygı vardır.

zaten saygı duyan sevgide duyar

efet ama o zaygıda biterse
hayatınız kabusa döner :D:D:D:D
dikkatli olun tavsiye size :D

birbirlerini sevdiklerini sandıkları için evlenirler. ama daha sonrası büyük bir pişmanlık olur genelde...:D

Guzel Yamissin...

Guzel Yazmissin Bakis Acin Cok Farkli Oyleki Insanin Bu Yastan Sonra Evleneside Gelmiyor Valla Dur Korkkutma Milleti Bir Kopekten Korkardim Simdi Birde Evlilikten :) Paylasim Icin Tesekurler Sevgiyle Kal

Geri