Evinize uydudan ZooM yapalımmı ? ;)

Anarchy

New member
Reaction score
0
http://desktop.google.com/download/earth/index.html adresinden "I am good download GoogleEarth" butonuna tıklayınca programı downlaod edeceksiniz bu program ne ise yarar derseniz ahanda resim ;)
my.php

Mavi daire icine aldıgım bizim ev :) program toplam 10mb downlaod ederken gostermz korkmayın yani sbah kadar surmiyecek 10mbcik ve tum dunya elinizin altında cok saglam ve karizma birsey :) yalnız goruntuler canlı deil ;) program bedava ve 3 yıl oncesine ait goruntuleri sunmaktadır.

yukarıdan bakınca sizin evin görüntüsü şu matrixte film başlamadan önceki görüntüye benzio :D

3 yıl çok be usta ! Diğerleri 2-3 ay öncesini gösteriyo boşver kalsın...

Ahmetcan' Alıntı:
3 yıl çok be usta ! Diğerleri 2-3 ay öncesini gösteriyo boşver kalsın...
Digerleri dediklerin hangileri paylasırsan sevinirim aralarında goruntu kalite farkı da olabilir ama , aynı sistemde olabilir , sana 3 ay demislerdirde 5 yıl da olabilir paylaırsan o digerlerini memnun olurum her zaman daha iyisini kullanmak isterim ayrıca canlı gostermedikten sonra cogu aynı ise yarar benim yapistirdigim resmin 3 yıl oncesi de aynı olacak 3 ay onceside ...

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
yap bakalım ist/kartal sahilden bi kaç caps :D

+10000 :)

bu arada tşk. olayı yanlışlıkla oldu hehe ;) bi alışamadım yahuu şuna...

Verildi bunlar hep kardeşim

saol bakalım inşallah keyhole den fln iidir ;) SAOL!

Nerde verildi bu ? ben goremedim bir baska forumda belki gormussundur ama o bile dusuk bir ihtimal da bu forumda bu mesjaı postlamadan once aramaya earth yazdım hic bir sey cıkmadı bu " verildi " dedigin olayı gosterebilirsen sevinirim aksi taktirde laf olsun die msj atıyorsan uzulurum ... +++100000 filan neye bunlar bunu da anlamadım ... ben programı size sunuyorum istedigimiz zoomu moomu kendiniz yapabilmekte olacaksınız puff....

1 dane caps için kasıp program çekmiyim dedim yaw, onu çek bunu çek pc haşat oldu :D

Anarchy' Alıntı:
Nerde verildi bu ? ben goremedim bir baska forumda belki gormussundur ama o bile dusuk bir ihtimal da bu forumda bu mesjaı postlamadan once aramaya earth yazdım hic bir sey cıkmadı bu " verildi " dedigin olayı gosterebilirsen sevinirim aksi taktirde laf olsun die msj atıyorsan uzulurum ... +++100000 filan neye bunlar bunu da anlamadım ... ben programı size sunuyorum istedigimiz zoomu moomu kendiniz yapabilmekte olacaksınız puff....

http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=2610

Bak bakalım verilmiş mi verilmemiş mi

Google ın bu servisindende söz edilmiş.

Ayrıca wardomdada bir sürü şey çıktı bunun hakkında

evet o topicteki trial mrial bu tamamen free ayrıca wardom baska bir site burası baska bir site wardomda verilmis olabilir o zaman wardomda yayımlanan hicbirseyi burda yayımlamayalım ...

Anarchy' Alıntı:
evet o topicteki trial mrial bu tamamen free ayrıca wardom baska bir site burası baska bir site wardomda verilmis olabilir o zaman wardomda yayımlanan hicbirseyi burda yayımlamayalım ...

1 demekki boşuna mesaj atmamışım
2 demekki beni boşuna suçlamışın
3 düşün bakalım başka bahane bulabilecen mi ;)

" Verildi bunlar hep kardesim " demissin bu farklı aynı degiller , 1. trial degil(programlar tamamen farklı benim verdigim seninkinin fullu degil ayrılar) , 2. daha fazla zoom yapıyor , 3. maps.google dan daha kullanıslı ve her yerde 2005 google gibi dandirik seyler yazmıyor...(daha fazla zoom yapıyor yine)

Attıgım resim ortada son zoom hali degildir daha fazla bile yapıyor ama ben etraftaki cogu evi almak istedim tabi yakınlastıkca goruntu de biraz bozuluyor ama isteyen denesin isteyen denemesin kullanıcıların takdirine bırakıyorum ...

Bu benim verdiğim programla tamamen aynıdır sadece ismi değişiktir. İkisinide keyhole firması yazmıştır. Biri google earth ismini diğeride keyhole ismini taşımaktadır. İsteyen dener bakar. Benim verdiğim programda trial yazmasına rağmen tüm özellikleri açıktır süre kısıtlaması yoktur. Sadece eğer profesyönel amaçlar için kullanacaksanız para ödemeniz gerekmektedir.(Oda sizin insafınızda)
Ayrıca konu yanlış yerde programlar bölümüne taşınmasında fayda var.
AnarchY ben bu program verildi dediğimde neden bu kadar savunma yaptın anlamadım. Ben sadece bu forumun bozulmaması için uğraşıyorum. Gerekmedikçede boş mesaj atmıyorum.

uyarma bicimin hos degil itici daha guzel bir dil ve sekilde aynen su son attıgın mesajdaki gibi yazsaydn bende birsey demezdim neyse polemik haline gelmesin uzatmiyalım okuyan okusun ..silmek isteyen silsin

Geri