evil invader ' ı kaybettik

Madnessssss

New member
Reaction score
0
Burada sanırım evil invaderi tanıyan birileri olacaktır.PC sinde bulduğum adreslerden buraya kadar ulaştım.Bunu duyurmak benim için her ne kadar zorsada bunu saygıdeğer hocam , iş arkadaşım vede dostum evil ı tanıyanlara duyurmak boynumun borcudur diye düşündüm.Evil invader ı 28 08 2005 tarihinde kaybettik .
İlk mesajımın bu şekilde olmasını istemezdim , kendisi hakkında söylenebilecek çok şey var ama burası yeri değil sanırım .

kendisini tanımıyorum ama az çok çıkarıyorum, Allah rahmet,yakınlarına baş sağlığı eylesin..

Başın Sağolsun dostum . nick pek yabancı gelmedi bana .

nicki banada tanıdık geldi allah rahmet eylesin

pek hatırlayamadım ama Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim. Umarım toprağı bolmekanı cennet olur.

edit : şimdi üyeliğine baktımda hatırladım :( özel değilse vefat nedeni nedir ?

Beynimden vurulmusa dondum!!! Bu gercek mi???? Neden ??? Bu saatte boyle haber olur mu yahu... Ne yazsam ne desem... Çok üzgünüm....

Beraber cok seyler yaptık... Neden bu dunyada hep ıyı ınsanlar erken oluyor...

Keşke haber vermeseydin....

bende hatırlıyorum gercekten uzucu bir durum allahtan rahmet sevdıklerıne ve tüm yakınlarınada sabır dılerım... buara nedense hep kotu haberler alıyoruz...

kimse ne zaman ne olucağını bilmiyor kendisini tanımam ama hepimizin başı sağolsun

kendisini pek tanımazdım ama Allah rahmet eylesin. yakınlarınada başsağlığı diliyorum...

Forumda karşılaşmışızıdr kesin. Dünya fani ölüm ani. Allah rahmet eylesin.

BARIŞ' Alıntı:
Forumda karşılaşmışızıdr kesin. Dünya fani ölüm ani. Allah rahmet eylesin.

Barışcım avatarından bir cok insan tanıyacaktır... forumdan...

ads305z20ix.jpg

Evet şimdi birazdaha pekiştirdim. Zannedersem w@rdomda da üyeydi. Ya insan bi tuhaf oluyor, bir üstünde cevap yazan kişi bi bakıyosun bir gün var bir gün yok.

programlamaya merağı olduğunu biliyorum yani onu öyle hatırlıyorum

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır diliyorum...

Allah rahmet eylesin..huzur içinde yatsın yakınlarınada Allah dan sabır diliyorum..

Allah rahmet eylesin. yakınlarınada başsağlığı diliyorum...

Geri