evet yanlış duymadınız microsoft-windows-vista-full-sadece-1-5-mb

vvonder

New member
Reaction score
0
Microsoft amcanın çıkardığı en son sistem Vista'yı şimdi size sadece 1.5 mblık bir sıkıştırılmış dosya ile veriyorum.
Dosyayı çıkardığınızda 737 mB olacaktır.
adszqy1.gif

Çıkarın cd'ye atın ve kurun..

DETAYLI ANLATIM

1.ilk başta dosyayı indirin (vista full 1,5 mb ve kurulum videosu 4,5mb)
http://rapidshare.com/files/73547991/V__304_STA_FULL.rar

2.rar'dan çıkartın.

3.ve karşımıza iki tane dosya çıktı.
adszvw7.gif

4.ve bu iki dosyayıda rardan çıkarın ve vindows vista adlı video yu izleyin ve uygulayın​

resimler görünmüyor.

içinden başka bişey çıkmasın :) resmi falan

yok arkadaşlar ben indirdim.. videoda yapılanları takip ettim.. çok ii çalışma bence.. 1.5 mb'lık rar gözümün önünde 751 mb da dönüştü..inanmazsanız video yu izleyin.. inanacaksınız böölelikle.. arkadaşa teşekkür ederim...

1. Bu vista deqil LongHorn
2. icerisindeki setup.exe dışındaki hicbir dosya çalişmiyor indirip kendiniz görün.
readme.htm dosyasi bile boş

ben indirdim gerçekten doğru ama arkadaşın dediği gibi longhorn vistanın ilkel hali yani ama yinede bu kadar küçülmesi büyük başarı doğrusu

bu eskide kalmış bir numara böyle küçültülmesi imkansız(text dosyası açıp space yap 100mb 100-200kb ye düşer)

vlite isimli programla Vista kırpılarak CD ye yazaılacak hale getirilebilir(DVD sürücüsü olmayanların işine yarar):D .Yukardaki porgramı indirmedim ama 700 küsür MB lık vista görünce şaşırmayın mümkündür .nlite kullanılarak XP 200 mb hatta biraz daha aşşağısına çekilebilir:)Tabi kırpmak ne kar mantıklı bilmem...

Geri