evet süper bi konu işlemci adını değiştirme

Obsessed

dead and gone
Reaction score
0
başlat çalıştır (vistada alt arama çubuğuna yazın)regedit sonra hiç birşeye tıklamadan eğer açıksa hepsini kapatın sadece ana başlıklar kalsın ctrl+f yazın sonra cpu yazın yada işlemci veya central presesor unit de olur orada çıkar hemen çıkan değer adına ör:celeron 1.60 ise intel i7 2.60 olabilir.teşekkür hak ettimmi:durdurun
not:olmadı demeyin yazarken denedim vistada ve xp de denedim zaten regedit aynı
uyarı:bu sisteminize zarar vermez açıp kapattığınızda tekrar eski haline gelebilir işlemci adı.
ekstra:ramınızı da burdan arttırabilrisiniz 512 ise 3 gb yaparsınız
uyarı:bu cpu hızını ram hızını arttırmaz görsel olarak güzel isim amaçlıdır.:biggrin

eline sağlık ancak zahmet etmişsin hiç gerekli bi bilgi olmadı :D

ewt mesela p3 işlmeciniz var ama okulda konu anlatcakksınız ama rezil olmak istemiyorsanız onu core 2 yapabilirsiniz

ya valla ozur dilerim rezil olmamak içinmi 500 harcadın bende bi ara laptopda 1 ay önce celeron vardı vistada açılış ekranında dev olarak core 2 quad yazdım 4 çekirdek herkezin ağzı açıq kalmıştı

Neyse artık geç oldu biraz ama gene de bilgim olsun da gene öyle bi işe girersem hallederim. saolasın

bunu bide bilgisayarcıların yaptığını düşünürsek neden iyi anılmadıklarıda ortaya çıkıyor değilmi arkadaşlar.

Geri