'Evet' oyu kullanacaklarını açıklayan MHP'li 4 belediye meclis üyesi istifa etti.

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Evet demek için istifa ettiler
80221.jpg

Konya'nın Yunak ilçesinde referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını açıklayan MHP'li 4 belediye meclis üyesi partiden istifa ettiğini açıkladı.

Alınan bilgilere göre, Yunak Belediyesi'nin MHP'li meclis üyeleri Hasan Tokdemir, Halil Yılmaz, Ömer Algı ve Muhammet Günay istifalarını sundu. MHP'li üyeler AK Parti'ye katıldı.

MHP'den istifa eden meclis üyeleri yaptıkları açıklamada, 12 Eylül'de yapılacak olan referandumda MHP'nin parti politikasını beğenmediklerini dile getirdiler. Meclis üyeleri, referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını bildirdiler.

Tam kefal çıktılar... Yazık olmuş o kadar emeğe.

Tam kefal çıktılar... Yazık olmuş o kadar emeğe.

adamların gayet doğal demokratik seçim ve tepkilerini kefallikle adlandırıyorsan ,aynı üslubu bende mhp de kalan meclis üyelerini sazanlar diyerek adlandırayım.. nasıldı?

ya seviyeni yükselt ,senin gibi düşünmeyenlere, karşıda olsan saygısızlık etme,yada aynı üslubunun karşılığını göreceğini bildiririm.
bu ülkede herkes istediği yere istediği şekilde oyunu verir geçer, hakaret edecek kadar gözünüz karardıysa,kem söz sahibinindir lafıyla yetinmem,görüşüme hakaret edildiğinde , mislini amele balgamı gibi bende diğerlerine çakmaktan sakınmam..haddinizi bilin hazmedin olan biteni.. şurda 1 ay kaldı.hevesinizi o günlere saklayın..hayırlarınız çıktığında,bayram edebilrisiniz fakat ne olur nolmaz siz yinede bir kasa maden sodası bulundurun o gün yanınızda...

MHP'de referandum istifaları.

Konya'nın Yunak ilçesinde referandumda 'Evet' oyu kullanacaklarını açıklayan MHP'li 4 belediye meclis üyesi partiden istifa ettiğini açıkladı.

Yunak Belediyesi'nin MHP'li meclis üyeleri Hasan Tokdemir, Halil Yılmaz, Ömer Algı ve Muhammet Günay istifalarını sundu. Referandumda 'Evet' oyu kullanacaklarını belirten MHP'li üyeler AK Parti'ye katıldı.

MHP'den istifa eden meclis üyeleri yaptıkları açıklamada, 12 Eylül'de yapılacak olan referandumda MHP'nin parti politikasını beğenmediklerini dile getirdiler. Meclis üyeleri, referandumda 'Evet' oyu kullanacaklarını bildirdiler.

MHP'de referandum istifaları

adamların gayet doğal demokratik seçim ve tepkilerini kefallikle adlandırıyorsan ,aynı üslubu bende mhp de kalan meclis üyelerini sazanlar diyerek adlandırayım.. nasıldı?

ya seviyeni yükselt ,senin gibi düşünmeyenlere, karşıda olsan saygısızlık etme,yada aynı üslubunun karşılığını göreceğini bildiririm.
bu ülkede herkes istediği yere istediği şekilde oyunu verir geçer, hakaret edecek kadar gözünüz karardıysa,kem söz sahibinindir lafıyla yetinmem,görüşüme hakaret edildiğinde , mislini amele balgamı gibi bende diğerlerine çakmaktan sakınmam..haddinizi bilin hazmedin olan biteni.. şurda 1 ay kaldı.hevesinizi o günlere saklayın..hayırlarınız çıktığında,bayram edebilrisiniz fakat ne olur nolmaz siz yinede bir kasa maden sodası bulundurun o gün yanınızda...

Gel anlaşma yapalım , biz Hayır'dan Evet'e geçenlere ve direkt Evet diyenlere kefal diyelim , siz de Evet'ten Hayır'a geçenlere ve direkt Hayır diyenlere sazan deyin olur mu :D Bakalım kimin sepetinde daha çok balık var. Biz yıllardır çevrilen oyunun dönen fırıldağın farkındayız. Erdoğan ne yapıp ne edip yine dediğini yaptıracak kendi seçmenlerine. Öyle ki milletin umresine bile karışır hale geldi. 80.000 kişi bile önemli olur hale geldi bu kadar sıkıştığına göre canını ortaya koymuş belli. Bizim daima yolumuz belliydi ve bu yolumuzdan zerre sapmayacağız hiç olmazsa bunu görün - görsünler. Ha bu arada uslüp dersi falan verme bana da , uslübumu ve edebimi çok net biliyorum. İlla uslubumu bozup cevap verecem dersen de , merak etme Alimallah cevaplarımız bitmedi.

Gel anlaşma yapalım , biz Hayır'dan Evet'e geçenlere ve direkt Evet diyenlere kefal diyelim , siz de Evet'ten Hayır'a geçenlere ve direkt Hayır diyenlere sazan deyin olur mu :D Bakalım kimin sepetinde daha çok balık var.

Ha bu arada uslüp dersi falan verme bana da , uslübumu ve edebimi çok net biliyorum. İlla uslubumu bozup cevap verecem dersen de , merak etme Alimallah cevaplarımız bitmedi.

1- Kimseye, hele hele milletime balık yakıştırması yapmam, senin üslupsuzluğuna binaen karşılığımı verdim. kaldıki EVET den Hayıra geçen olmaz ama sizin cepheden, hergün aklı selim sahipleri Evet demenin anlamını öğreniyor çok şükür..

Seninle tükürük yarışına girmem bekle 1 ay sabret, ne çıkarsa bahtına..milletime balık muamelesi ,bidon kafalı,köylü yakıştırması yapanların halini yakında görecez. yine herzamanki gibi yutkunmak zorunda kalırsınız,büyük ihtimal;kogrelerinizin kurultaylarınızın gürültüsünü şimdiden duyar gibiyim. Sandalye savaşlarına hazırlık ne zaman?Kılıçdaroğluna kaset uydurmak komplo kurmak ne zaman,Bahçelinin taban tepkisi ne zaman patlayacak hep görecez.

2-Üslup dersini ben vermeye devam edecem çünkü Türkçemin güzelliğini bozanlara daima aynı üslupla karşılık verdiğimden ,birçoğu şimdi clon olarak aramızda dolaşıyor.

Şikayet -ihbar hattı herkese açık.. Bne yanlış gördüğüm her hadsizliği orada dile getirmekten çekinmem. Herkes haddini bilecek,te o kaa.

Bunları yazacağına önce pkk itlerinin aramızda dolaşmasına sebep olanlardan hesap sor. Bak ne diyorum ? Biz dönen fırıldağın farkındayız. Yine elektrikler kesilecek , yine oylar çöpten çıkacak , yine huzurevinden ve akıl hastanelerinden insanlara oy kullandıracaklar. Bilmiyorum kim ya da kimler clon fakat çok şükür öyle şeylere başvurmadım. Karşılığın da karşılığı vardır.... Çok fazla tartışmaya gerek yok , hadi selametle...

Bunları yazacağına önce pkk itlerinin aramızda dolaşmasına sebep olanlardan hesap sor. Bak ne diyorum ? Biz dönen fırıldağın farkındayız. Yine elektrikler kesilecek , yine oylar çöpten çıkacak , yine huzurevinden ve akıl hastanelerinden insanlara oy kullandıracaklar. Bilmiyorum kim ya da kimler clon fakat çok şükür öyle şeylere başvurmadım. Karşılığın da karşılığı vardır.... Çok fazla tartışmaya gerek yok , hadi selametle...

haklısın kardeş kaytılıyorum sana

helal olsun bu huzur evinde yasayanlara, helede o akli yerinde akil hastalarinda... onlar akil edip akp iye oy veriyolar da akli oldugunu sananlar bunu akil edemiyo ;) akil alacak is degil ...

inadina AKP ;) devir döndü...!!! ülke gercek türk gencliginin elinde ;) kana susamis genclerin degil ..!!! bilincli genclerin...

develet bahçeli önce kurtardığı aposunun ipiyle uğraşsın

belli ki sözünü verdiği adamlara bi çift laf bile edemedi. hatırlıyon mu imralıdaki it için 3 lü basın açıklamsında apo nun durumunu ecevit açıkladı. o zaman devlet bahçeliye gazeteciler sizinde yorumunuzu alalım demişlerdi
o ne dedi
Sayın başbakan ortak görüş açıklamasını yaptı bizim açıklama yapmamız doğru olmaz :)

ne çabuk unutuldu o günler.

oyların akibetini bu sözler belirledi.

MHP ye kızgınlıgımın ateşini kimse söndürmez
hala mhp içinde kalıpta körü körüne bahçeli dayatmasına maruz kalanlara hayret ediyorum.

11 yıl oldu biz bırakalı şimdide bırakanlar olacak yol geç sayılmaz
bu arada chp gözünü açtı bizimki hala uyuyor uyan bahçeli uyan sabah oldu.

İlginç bir istifa .....Mhp polıtıkasını begenmıyor Akp ye gecıyor..
Bahçelı yı bende bazı şeylerını çok begenmıyorum ama onu beğenmıyorum dıye kalkıp AKP yı tutacak halim yok..
Parti tutmamakla beraber MHP de Oktay Vural ı beğenıyorum daha çok...

Hezimetin bahaneside simdiden hazir!!!!:001_cool:
Gunes acti,ruzgar esti,yagmur yagdi,arap kizi camdan bakti!!!:lol:

Geri