evet arkadaşlar keyloggerden kurtulma programsız

ℓσя∂

Altın Üye
Reaction score
0
evet arkadaşlar ilk önce pc nizde keylogger olup olmadığını nasıl anlarız bunu açıklıyorum:
ctrl+alt+delete ye basın ve oradan işlemlere gelin orda services.exe wardır bunun yanında system yazması lazım
eğer system değilde yanında kullanıcı ismi yazarsa örn: admİn gibi
anlayın ki pc dinzde keylogger war !

keylogger dan kurtulma:
1.ilk önce başlat/çalıştır/msconfig bunu yazın ordan başlangıca gelin ve bütün işlemleri devre dışı bırak de sonra pc nizi yeniden başlatın
2.bilgisayarım/c/windows/system e gelin ordaki services.exe i silin
3.sonra yine calıştır/msconfig a girin tekrar başlangıc bütün işlemleri uygulaya tıklayın ve pc nizi yeniden başlatın ve artık keylogger dan kurtuldunuz!...
İsterseniz ctrl+alt+delete ye gir işlemlere gel services.exe in yanına bakın yanında system yazar..

sabite alınması gereken bi konu bence saygılarımla

services.exe haricinde ismi farklı olan farklı keyloggerler da var ;)

services.exe yok die keylogger yok denilemez :)

bukadarmı yani bence tam söylemiyorsunuz kimsenin birşey bilmesini istemiyortsunuz,

2 gün önce leptopla girdim sitenize başkada hıç biryere takılmadım birkaç programınızı ındirdim,

gece geç saate kadar takıldım ve ardından 1 tane keylogger ve birsürü trojanna marus kaldım,

sistemi oan temizlemekle canım çıktı,

dersimi aldım bir daha sitenize açıktan mal gibi bağlammıyacam,

şimdikı gibi vekil sunucuyla bağlanacam ; ne olacaksa vekıl sunucuya olacak,

gerçekler acıdır belkı bana kızarda yasaklarsınız ama lütfen sizde gerçekleri tam anlamıyla açıklayınız,

sitenizden 1 adet 2mb dosya indirsem ıçınden onlarca rar dosya url kısa yollarıyla kayıt dosyalarıyla doldurulmuş görmekteyım,

adınız uzerinizde ( hackhell ) diye yani şüpemi duymamızgerek ben şüpe duymak istemiyorum sislere paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür eder,

herşeyin daha sağlıklı temız paylaşılmasını umud ederek saygılar sunarım.

Şahin abi döktürmüşsün yine ya.. :)

Ben bu siteyi bildim bileli hiç bi sportif aktivite ..

Pardon hack aktivitesi görmedim buraya takılanlar genelde lamer oluyo ve hack adına bişiler öğrenmek istiyosan başka sitelere takıl :)

Burda hack pro vs vs paylaşmak yasak, anca senin dediğin gibi bu pro şöle iyi böle iyi diyip kendini avıtan serseriler takılıyor..

HH lin yöneticileri de böle şey yapmaz gönlün ferah olsun :)

ne yaw bankamı işletiyozda keylogerden korkcaz ahanda ben burdayım herkese açık pc
isteyen gelsin baksın misafiri severim yanlız ortalığı dağıtmak yok

tşkr bilmeyenlerin aklında bulunsun

arkadaşım ben knigyt oynuyorum ve keyloger denen illetten bıktım
ve siz diyorsunuz ki services.exe nin karsısında system yazarsa sorun yok ama var ben pcme format atalı 2 gün oldu ve dediginizgibi system yasıyo ama benim car gene soyuldu bi yardımcı olan olursa allah razı olsun

arkadaşlar ben burda size bildiğimi anlattım bu ne ya size bilgi paylaşanda kabahat......

ne yaw bankamı işletiyozda keylogerden korkcaz ahanda ben burdayım herkese açık pc
isteyen gelsin baksın misafiri severim yanlız ortalığı dağıtmak yok

evet kimseden kimsenin kjorkusu yok olmamalıda ama şöyle birtşeyvar,

birgün kendı adınıza biryerlerde işlem yapıldığını düyar yada adresinize fotura gelirse ,

hiç HOŞ olmaz değilmi ?
onedenle net ortamında dolaşırken her bastığımız tuşların bilgileri,

kendini bilmez, insanların özeline saygısı olmayan ,bir avuç onlara insan bile demiyorum serserilerin eline geçmemesı için,

Keylogger denilen illete mutlaka önlem almalıyız,

öyle iğrenç bir ortam oluştuki sizin kotalı bağlantınız var ama serseriler sizin mödeminize ortak olup aysonu size yüklü fatura gelmesine sebep oluyolar.

eğer böyle insanların etrafımızda olduğunu biliyor şüpeleniyorsak lütfen biran önce en yakın emniyete bıldirmekten etmekten kaçınmayınız,

hirsızlığın affı olmaz.

nedir bunlar yav benden senden birşey isteseler vermezmiyiz neden bu hırsızlık anlamıyorum,

çalış çabala seninde olsun ,
insanların varını yoğunu çalmaya utanmayan anasını bilmem neyapanları görüncede utanmaz, yüzüne tükürsek yağmıryağar, bizler ne dersek boş gelir,

bunların tek barına bileceği yakışan yer ömürboyu parmaklıklar ardıdır,

gerçi orada bile rahat durmaz kablosuz ağbulmaya çalışırlar:D

arkadaşım adamların canı sıkılıo herhalde yapacak işleri yok oturup yeni keloggerlar yazıolar.uyarın için saol zaten o tip bi keylogger varsa kullandığın güncel antivirüs onu bulur imha eder.keşke senin dediğin gibi basit olsa. herkes manuel takılsa:)

alakası yok bidünya sitede zaten keylogger var indiriyosun pc kuruyosun ve de services.exe karşısında hala sisytem yazıyor bunlar boş iş hem biz bankacımıyızda sanki keylogger yüklensin

ABİLER YARDIM EDİN LÜTFEN
mynet adresimi biri hacklede ve herşeyden onemlisi orda bi suru resim ve videolarım var.cocuk şantaj yapıyo silecem onları kontor gonder.gondermezsen adres defteriindekileride bitirecem.abiler aranızda vicdanı temiz Allahtan korkan Allahın kulu varsa bana yardım etsin.o resimler 5 senelik bi hayatın hatırası anısı yedekleri olsa umrumda olmaz.yedegi yok.yardım edin nolur.

Geri