Everest Pc Donamım ve yazılım Özeti(Güvenilir mi?)

gnosei

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar. Benim pc nin nekadar ram desteklediğini araştırıyorum. Everest i yükledim. Anakarttan Çipset bölümüne baktığımda(kuzey köprüsü özellikleri diyor) Max 4gb olarak gösteriyor, taşınabilir pc sekmesinden baktığımda en yüksek bellek boyutu 2gb dior. Ben işin içinden çıkamadım. Ram almayı bırak, sistemin neyi desteklediğini çözemedim.:vur:vur:vur

Eğer bi screenshot koyarsan veya anakart modelini yazarsan hem kac gb destekledigini hemde neyin ne oldugunu rahatca gorur acıklayabılırız

hocam bu lamagro kardeş işin ehli ya maaşallah hocam donanım bölümünün tozunu attırıyor ;)
sorunu çözemesen yardımcı olabiliriz ama anakart marka ve model nosunu verir yada ekran görüntüsü eklersen çok daha sağlıklı olur çözüm

hocam bu lamagro kardeş işin ehli ya maaşallah hocam donanım bölümünün tozunu attırıyor ;)
sorunu çözemesen yardımcı olabiliriz ama anakart marka ve model nosunu verir yada ekran görüntüsü eklersen çok daha sağlıklı olur çözüm

teşekkür ederim =)
hem anlandığım konu olması hemde yardımcı olmak hosuma gidiyor =)
resmi hala bekliyoruz =)

Lamagro usta ya screenshot ekleyedim nasıl ekliycem link verebilirmisin ?(Valla çok utandım)

Ustalar nasıl ekleyebilirim görüntüleri...

Arkadaşlar bir link verebilirmisiniz :( Ekleyemiyorum dünden beri görüntüleri.

Geri