Eve komşudan net almak istiyorum??? (wireless)

lemoncolik

New member
Reaction score
0
Komşumla anlaşıp eve net çekmek istiyorum wireless olması gerekli ama bunun için ne tür techizata ihtiyacım var bilemiyorum beni bu konu hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim.

masa üstü ne bağlayacaksan switch alman yeterli olacaktır .. loptop veya telefon için wireless olacak diyorsan sadece modemi kablosuz modem yaparsın ... şifrelersiniz .. olurbiter

fakat 70-80 metre mesafe var modemi kablosuz yapmam yeterli olurmu tavsiye ettiğin marka model varmı şimdiden teşekkür ederim.

o zaman bir adet access point almanı ve onun la bu işi yapmalısınız ...

10 bin TL cezası var.............

evet ya HARBİKIZ doğru söylüyo bişey olmaz bişey olmaz diyorduk ama burda 250 dairelik bi siteye girip tüm ortak kullanılan internetleri kestiler.şuan teorikte 10000TL olan cezayı kesmiyorlar sadece aboneliği iptal ediyorlar ama bikaç aya kadar ceza kesilmeyede başlanır.

Başka IP'lerden bağlantı çekmeyi bırakın bence.

Eğer ikamet ettiğiniz konumda uydu net servisi varsa hem daha hızlı hemde daha ucuz bir internet sahibi olabilirsiniz.

haklısınız ama ne uydu net var, nede benim yeni bir telefon açabilecek durumum. Artık şu fiyatları aşağıya çekmeleri lazım değilmi, sınırlı yetmiyor sınırsız pahalı geliyor. Bunun bir orta yolu olur inşallah , internet artık gerekli bir ihtiyaç oldu :-D

Yönlü antenler ve acces point sizinderdinizin dermanı.

Geri