ekirekli24
New member
- Reaction score
- 0
Beşiktaş´ı sırtlayan yabancı futbolcuların sırrı, evlerindeki mutluluğu...
Beşiktaş’ı sırtlayan yabancı futbolcuların sırrı, evlerindeki mutluluğu... Kartal’ın hücumdaki silahları Bobo, Nobre, Delgado ve Tello’nun eşi, Beşiktaş Dergisi’ne konuştu, başarının sırrını açıkladı. Türkiye’ye gelme fikrine başta sıcak bakmadığını söyleyen Tello’nun eşi Valerie, “Açıkçası ben gelmeden önce çok korkuyordum. Çünkü ne zaman Türkiye’ye geleceğimizi söylesem, arkadaşlarım Türkiye’nin çok dindar olduğunu, her yerde bombalar patladığını söylüyorlardı. Endişelerimizden dolayı ilk önce Rodrigo Türkiye’ye geldi ve hiçbir problem olmadığını bana anlattı. Şimdi eski korkularımızın hepsi silindi” dedi. Raquel Bobo “Biz geldiğimizde Julia, 7 aylıktı. En çok Julia’nın buradaki süte, mamalara alışıp alışamayacağını merak ediyordum. Julia şu anda 3 yaşında. Şimdi de Brezilya’ya gittiğimizde, oranın yemeklerini yemiyor!” şeklinde konuştu. Priscila Nobre, “Benim Nobre’ye sorduğum tek soru, ’İyi bir çocuk doktoru var mı’ oldu. Benim için önemli olan tek şey buydu” derken, Laura Delgado ise “Biz de ilk olarak haritaları çıkarıp Arjantin ve Türkiye arasındaki mesafeye baktık. Uzak olmasının yanı sıra bizim de Valerie’yle benzer korkularımız vardı. Geldikten sonra bu korkularımızdan eser kalmadı. Sadece biz değil ailelerimiz de Türkiye’yi çok sevdi” diye konuştu.
Kaynak:Fanatik