Evde Mayonez Yapmak İsteyenler İŞte Tarİf

baal

Fırtına tanrısı
Moyonez

Malzemeler

2 Adet Yumurta Sarisi
1 Lİtre SiviyaĞ
1tatli KaŞiĞi Su
1 Kahve Fİncani Sİrke
Yarim Lİmon Suyu
Az Tuz

YapiliŞi

Sİrkeyİ Bİr Cezvede Kaynatin DÖrtte Bİr Oraninda Azalacak
2 Adet Yumurta Sarisi Ve Tuzu Robota Koyun En Hizli Sevİyede ÇaliŞtirin
SiviyaĞi YavaŞ YavaŞ Sİcİm Gİbİ Akitarak DÖkmeye BaŞlayin Mayonez OluŞmaya BaŞlayacaktir
Hemen Suyu Ve Ardindan SoĞuyan Sİrkeyİde DÖkÜn
Şİmdİ YaĞi Bİrazdaha Fazla DÖkmeye BaŞlaya Bİlİrsİnİz
Lİmon Suyunuda DÖkÜn Mayonez Oldu Bİle
YaĞin Hepsİnİ Yedİrİnceye Kadar KariŞsin

Mayonezİmİz Hazir Kapali Bİr Kabin İÇerİsİnde Dalapta En Fazla 3gÜn Muhafaza Edİn
Ve Mezelerİnİz İÇİN Ev Yapimi Mayonez Afİyetle Yİyİn
 

javsin

New member
muhafaza süresi neden 3 günle sınırlı bozulma tehlikesi açısından mı???
o zaman miktarıda fazla abrtmamak lasım ne de olsa 3 gün içinde tüketmek gerekecek...
 

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
birde ketçap tarifi vardıyaaaaa onu bılıyormusun ben zamanındaa cafede calısıyordum kendımız yapıyordukk :) ama maalesef unuttum:(
 

//:U.N.G.O.O.D

Altın Üye
Senin calıştıgın cafeleri bililirim ben hatta kendinizde yapmayıp daha ucuza mal etmek icin 3.sınıf ketcap ihrac edersiniz =)
 

HTML

Üst