evde ki hayalet

breakofrap

New member
Reaction score
0
bu olayı yaşayalı bir sene var yada yok..

her zaman ki sıradan bir günün gecesi ev halkı ;annem, abim ve kız kardeşim odalarına çekilmiş ışıkları söndürmüş uyumaya çalışıyorlardı.. bende yatmak için hazırlıklarımı yapıyor ve o an dişlerimi fırçalıyordum. küçüklüğümden bu yana hayalet, yaratık vs. gibi olayları sevdiğimden karanlıkta kaldığımda sanki her an birşeyler olucakmış gibi hisseder ve devamlı gözlem yaparım. tabi bunun saçma olduğunu ayrıca düşünürüm ama o da ayrı bir heyecan işte. evde oturma odası mutfak ve tuvalet sonra banyo ve sonrasında yatak odaları mevcut. Yani birisi içeri birisi kalkıp tuvalete mutfağa veya oturma odasına gitmek istese mutlaka benim bulunduğum banyonun önünden geçmek zorunda. bende banyoda sadece dişleri fırçaladığım için kapıyı kapatmak gereği duymamıştım. Fırçalama esnasında söylediğim gibi devamlı gözlem yaptığımdan (arkamı kollamak) aynadan arkama bakarım belli aralıklarla. Fırçalama işleminin sonlarına doğru suyla temasa geçtiğim anda arkamdan öbür tarafa terlik giymiş gibi ayağını sürterek geçen bir ses duyunca aynadan arkama bakmam bir oldu ve o an ses ile beraber geçen birini gördüm ancak yüzünü göremedim zamanlama o kadar iyi değildi ama omuz ve sır kısmına denk geldim. Ev halkı yeni yattığı için herhangi birinin öbür bölüme geçmesi normaldi özellikle annem devamlı kalkar.. bende öyle düşündüm ama ancak sonrasında o taraftan ne ışık açılınca ne de herhangi bir ses olmayınca arkamı döndüm ve öncelikle evdekilerin yataklarında olup olmadığını öğrendim herkes yatağındaydı ve hiç kalkmadıklarını söylediler. bunun üzerine karanlığı ürkek bir ifadeyle gözetlemeye başladım. artık hemen yatağıma gidip üstüme kafama yorganı çekecek kadar küçük değildim neler olduğuna bakmalıydım cesaretimi topladım ve ilerlemeye başladım. önüme gelen tüm ışıkları açarak ilerliyordum karşıma ne çıkacağını bilmiyordum. tedirgin bir şekilde yavaş yavaş heryere baktım ama hiçbir şey yoktu.

acaba hiçbirşey olmaması mı kötüydü, olması mı bilemiyorum..

işte böyle sonunda bir HAYALET gördüm böyle bir ışık süzmesiydi gibi bir şey söyleyip sizi kandırmak istemiyorum çünkü ben gerçeğimi anlattım.. teşekkür ederim..

Bana Sürekli Geliyolar , Ellemeyince Elleşmiyolar Korkma :hhmanD:hhcool

I see that people :)) 6.Hisdenmi aldin bunu yoksa. Güzel uyarlanmis ama;). Devamini isterim.

Senin ilacın bu

Ghostbusters Theme Video - Dungenmaster - MyVideo

If there's something strange
in your neighborhood
Who ya gonna call?
GHOSTBUSTERS

If there's something weird
and it don't look good
Who ya gonna call?
GHOSTBUSTERS

I ain't afraid of no ghosts

If you're seeing things
running through your head
Who can ya call?
GHOSTBUSTERS

An invisible man
sleeping in your bed
Who ya gonna call?
GHOSTBUSTERS

Who ya gonna call?
GHOSTBUSTERS

If ya all alone
pick up the phone
and call
GHOSTBUSTERS

I here it likes the girls
I ain't afraid of no ghost
Yeah Yeah Yeah Yeah

Who ya gonna call?
GHOSTBUSTERS

If you've had a dose of a
freaky ghost baby
Ya better call
GHOSTBUSTERS

Lemme tell ya something
Bustin' makes me feel good!

Don't get caught alone no no

GHOSTBUSTERS

When it comes through your door
Unless you just want some more
I think you better call
GHOSTBUSTERS

Who ya gonna call?
GHOSTBUSTERS

Who ya gonna call?
GHOSTBUSTERS

I think you better call
GHOSTBUSTERS

Who ya gonna call?
GHOSTBUSTERS

I can't hear you
Who ya gonna call?
GHOSTBUSTERS

Louder
GHOSTBUSTERS

Who ya gonna call?
GHOSTBUSTERS

Who can ya call?
GHOSTBUSTERS

Who ya gonna call?
GHOSTBUSTERS

hacı bence yoldan geçen bi arabanın ışığı vurmuş olabilir tam dönerken filan ışıklar güzel bir görünüm ortaya çıkarıyor heleki kafanda böle bişi varsa tamam sıçtın :D sabaha kadar beklersin...

Benim başıma da böyle senin gibi bir olay geldi ama takip etmedim.

Sana birkaç soru soracağım azmı uyuyorsun küçüklüğünde seni korkuttular mı bunları soruyorum çünkü anlattıkların pek mantıklı gelmiyor. Bazen insanlar korktukları şeylerden okadar çok etkilenirlerki sanki o korkutukları şey onu yakalacakmış gibi hissederler sende de butür korkular varsa gördüğünü sandığın şeyi beynin yaratmış olabilir.Yok yok ben eminim diyorsan ozaman abdestsiz gezme duanıda et (=

Geri