evde gizli sigara içmek

ozkn95

New member
Reaction score
0
arkdaşlar bizimkiler sigara içtiğimi bilmiyo genelde onlar yattıktan sonra balkonda içiyodum ama 1-2 gündür balkonda köpek var ve balkonda içemiyorum diğer odalardaki pencerelerde de çiçek falan var balkona çıksam köpek rahat bırakmıycak beni kapıyı tam kapatamadıgım için içeriyede girebilir o yüzden nasıl içebilirim öneri yapın bkalım :D

yapma gülüm icmeyiver su zikkimi.ben iciyorum..cok pismanim...illa iciceksen disarida ic.kahvede veya kapali yerde icme...

Allahtan şu yaşıma kadar bi kere sürmedim ağzıma :)

banyoda sıcak suyu aç. Ortamda buhardan göz gözü görmesin. Şampuani küvete dök. Burda amaç banyonun şampuan kokması. Sonrasında rahat rahat sigaranı içebilirsin. Buhar ve sigara dumanı aynı anda daha iyi kafa yapar hem. Bir taşla iki kuş :durdurun

Bana kalırsa hiç içme ama illa içeceğim diyorsan apartmanda iç

banyoda sıcak suyu aç. Ortamda buhardan göz gözü görmesin. Şampuani küvete dök. Burda amaç banyonun şampuan kokması. Sonrasında rahat rahat sigaranı içebilirsin. Buhar ve sigara dumanı aynı anda daha iyi kafa yapar hem. Bir taşla iki kuş :durdurun

Üstadım resmen fetish yapmışsın sen yahu..(=

Kardeşim kapının aLtına bıseyLer koy kesinLikLe koku dışarıya cıkmıcak şekiLde geç pencerenin oraya iç,zamanında bizde geçtik bu yoLLardan az biraz biLgimiz var..

Dip not : Odanın havaLanmasını bekLemeLisin bi süre ve mumkunse sigara hafif bişey oLsun örnegın parLiament oLabiLir çünkü parLiament'ın kokusu pek sinmez ve daha hızLı şekiLde dağıLır..

Ara ara gündüz balkondaki köpeği sev.
sizinkiler alışsın onu sevmeye çıkmana.

MozoLe Miяach;5320574' Alıntı:
Üstadım resmen fetish yapmışsın sen yahu..(=

Kardeşim kapının aLtına bıseyLer koy kesinLikLe koku dışarıya cıkmıcak şekiLde geç pencerenin oraya iç,zamanında bizde geçtik bu yoLLardan az biraz biLgimiz var..

Dip not : Odanın havaLanmasını bekLemeLisin bi süre ve mumkunse sigara hafif bişey oLsun örnegın parLiament oLabiLir çünkü parLiament'ın kokusu pek sinmez ve daha hızLı şekiLde dağıLır..

Mert aramızdaki durumu gözden geçirelim bence :saskin
Baya baya show yapıyor adam =).Sen giderken biz dönüyorduk felan hey yavrum bennim...

adam tavsiye istemiş siz içme diyonuz sallayın yafD:

hocam bence pencerenin köşesinde dur öylece üfle dışarıya, duman çıktığı kadar çıksın diğer içeri girenide kolonya ile yada parfüm ile kokuyu giderebilirsin :d oda spreyi aldım sırf onun için :D

Geri