Eurovision'da yarı$acak $arkımız ßeLirlendi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
mansetsibel07022006.jpg

TRT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Yunanistan'ın başkenti
Atina'da düzenlenecek yarışmada Türkiye'yi temsil edecek sanatçı Sibel
Tüzün tarafından hazırlanan 3 eser arasından 1'ini belirlemek üzere
dün toplantı yapıldı.

TRT Genel Müdür Yardımcısı Muhsin Mete, Müzik Dairesi Başkanı
Süleyman Erguner, Televizyon Dairesi Başkanı Muharrem Sevil, Ankara
Televizyon Müdürü Muhsin Yıldırım, Müzik Dairesi Başkan Yardımcıları
Deniz Çakmakoğlu ile Asım Tokel, Müzik Dairesi Çoksesli Müzikler
Müdürü Ümran Sönmezer, Ankara Televizyonu Müzik Programları Müdürü
Hasan Taş, TRT İstanbul Hafif Müzik ve Caz Orkestrası Şefi Neşet
Ruacan, TRT İstanbul Hafif Müzik ve Caz Orkestrası sanatçılarından
Kamil Özler ile Sibel Tüzün'ün yer aldığı jüri, hazırlanan 3 eseri
dinleyerek değerlendirme yaptı.

Bu değerlendirme sonucunda 2006 Eurovision Şarkı Yarışması'nda
Türkiye'yi temsil edecek yapıta oybirliğiyle karar verildi.

Sanatçı tarafından tekrar üzerinde çalışılarak son şeklini alacak
eserin, 4 Mart 2006 tarihinde yapılacak basın toplantısı ve televizyon
programıyla kamuoyuna sunulacağı bildirildi.

umutsuzum =(

nil karaibrahimgil'in katılmasını istiyodum ben ama sibel tüzün çıktı ortaya. başarılar dilemekten başka yapıcak bişey yok artık.

iş işten geçmiş =)

hadi bakalım hayırlısı sex satar diye bi laf wardır önemli olan şarkı markı deil bu gibi yarışmalarda sahneyi doldurmak:)

umarım ii bişiler çıkacaktır arkadaşlar :s

bence nil in katılmadığı iyi oldu çünnkü sözleri ne kadar güzel olsa da kabul edin nil in sesi çok iyi değil... çünkü dikkat ederseniz dik seslere çıkamıyor ama yarışmalardada dik sesli müzikler revaçta... aslında Sibel Tüzün gerçekten güzel bi seeçim ama şarkı ingilizce olsa daha iyi olurdu. bunun için bence arada nakaratlar ingilizce söylenmeli müzik ritmik olmalı giysiler ve şov 10 numara olursa Sibel Tüzün bu işi götürür gibi geliyor bana. ve sonrasında da SERTAB gibi hakettiği yükselişe kavuşur....

ßencede SißeL Tüzün İyi ßi Seçim Avrupai ßi Tip..her ortama ayak uyduraßiLecek ßi kapasitede..Ses tonuda güzeL..iyi yorum iyi muzik iyi Dans..iLk 5'e girmemizi sağlar ..

bence de ingilizce olmalıydı. zaten yabancılara turkce cok kaba geliyor. 1 de anlamadıklarını sayarsak o kadar da yuksek bi derece alabilecegimizi sanmıyorum.
hele ki ingilizce sarkıların (sertap ve athena) daha yuksek dereceler elde etmesi ve gulseren ile dusus e gecmemizi gozlemleyemediler heralde. bu dusus o kadar buyuk tu ki bu yıl finale katılmak icin on elemelere girmek zorundayız.
onu gecersek finale katılıp orada daha buyuk rakiplerle karsılasacaz.
bu kotu 1 sey deil aslında. cunku Ruslana-wild dance sarkısı ile 1. oldugunda da bizim durumumuzdaydı. on eleme gecip finale katılıp 1. olmustu.
bakalım bizim muzigimiz sozumuz gosterimiz ne kadar guzel olacak ve sonuc ne olacak?

parça türkçe olmalıydı ve işte oldu ben yabancı dile kesinlikle karşıyım.sibel tüzünün sesi ii ama ben umutsuzum Türkiye'ye bi kere verdiler bi daa gelmeyin dediler ama işte biz bunu anlamıoruz:)

Bencede SonuÇ Hayal KirikliĞi Gİbİ GÖzÜkÜyor :(

Sarkı cok bktan bi kere :)
Ama müziği ne bilim adının superstar olması iyi yani :)
Ztn önemli olanda buydu
3-4 gibi bise oluruz bence ama cok bisi beklememek lzm
Hele bu oylama düzeninde anca sertap performansı gibi süper bi performans kazanır
Bu yarısmayı kazanmak istiyosak İngilizce
Biz Türklerde burdayız gibisinden biseyse amac Türkce olsun
Ama kazanmak lzm:)

Şarkının ingilizce olması daha iyi olurdu ya. Ben pek umutlu değilim.

ßen umutLuyum..iLk 5 e girerizde ..kaçıncı olucaz o 5 arasında ßiLemem ..

sibel tüzün yerine hadise yi gönderseydiler kafadan birinci olurduk herhalde ama yinede güzel sayılır şarkı

ne bileim uzman diilim ama bundan daha ii şarkıda yapılabilirdi gibime gelio ama bu jüri olayı biras garip sanki.... hep seçimle oluo bu işler ama nedense hep sorada nöğrenioruz...bilgisi olan var mı?

berbat bı sarkı ya o anlamıom nası bole oluo normal gunde super sarkı yaparlar sımdı önemlı dıe sarkıya bak superstar öhhh...:D

sibel tüzünçok gzl hatun çokta iyi yapıyo işini benim umudum war açıkcası.. göze hitap ediyo

Geri