Eurovision için $ok isim..

DeeRPaRtY

IRC Operator
Reaction score
0

Eurovision için şok isim

Eurovision seneye Belgrad'da yapılacak. Peki TRT kime teklifte bulunacak?
TRT Genel Müdürü Ali Güney, Eurovision için beş kişiye teklif götürüleceğini belirtti. Star gazetesi'nin haberine göre, Eurovision tekliflerinden biri de Tarkan’a yapılak.

Seneye Belgrad’ta yapılacak olan Eurovision Şarkı Yarışması’nda bu yıl yerli pop müziğin ilahı sayılan, dünyaca da tanınan Tarkan’a teklif götürülecek.

TRT, Eurovision için teklif götürmek üzere beş isim belirledi.

‘İSİMLERİ AÇIKLAMAM’

TRT Genel Müdürü Ali Güney ‘İsim vermem. Ama beş sanatçı belirlendi. Bunlarla görüşme yapılacak. Daha önceki Eurovision’larda Sertab Erener’in, Kenan Doğulu’nun çok büyük desteklerini gördük’ diye konuştu.

SICAK BAKMIYORDU

Edinilen bilgilere göre ise teklif götürülmesi planlanan sanatçılar arasında Tarkan bulunuyor. Avrupa’da ve özellikle de Doğu Avrupa ülkelerinde çok sayıda hayranı olan Tarkan’ın yarışmaya girmesi halinde birinciliği getirebileceği belirtiliyor.

Önceki yıllarda bu konudaki tekliflere sıcak bakmayan Tarkan’ın kararı merakla bekleniyor.

Kaynak: Star​

şebnem ferah diyodu gazetenin biride..

image.php

Lars uLrich :saskin

bende şok isim deyince ajdar'ı mı seçti bunlar yoksa dedim:D:D:D:D

Tarkan katılmazzZZzz iyi de yapar Best Of the World tARKAnn...eurovision amatör yarışması.. ülkeler yarışıyor müzik değil.

ah pentagram katılsa .mına koyarız ortalıın

Yawash Sayko..

Demir Demirkan Tek ßasınada KatıLsa Her TürLü ßüyük ßi ßasarı oLurda..

Tıpkı Lordi'de OLduqu Gißi..

Ama GeLecek ßi ßa$arısızLık iSim Acısından Cok Kötü OLur..

bu sene artk yeni bi düzenleme getiriolar sanırm oy konusunda - doğu avrupayla batı ayrılıp sonradan final yapılıo galiba öle bişeydi

Hayko Cepkin katıLsa nasıL oLur ? =) :sigara:

Tarkan kesinlikle kabul etmez onun politikası çünkü bunu gerektiriyor!! Bence güçlü isimlerden birisi Hadise olmalı diyorum!! Seve sevede kabul eder HADİSE BU TEKLİFİ.

hacı bencede tarkan katılmaz bence bunun en büyük nedenlerinden biriside adam yüzünü eskitmek istemiyo hep kendi köşesinde duruyo..arada bi album patlatıyo sonra 5 yıl gündem :D taktik iyi tabi şimdi bi de fidip orda kazanamazsa o adamın halini düşünsenize olmaz yani akıllı adam yerinde olsam bende öyle yapardım

Bence Tarkan katılmalı, ne olursa olsun önce ülke gelir. Amatör yarışması da olsa ülkesi için katılmalı..

tarkan kesinlikle katılmaz
olası bi başarısızlık karizmasını çizer :D
ben onun yerinde olsam ben de katılmam:D
daha taze sanatçılar katılmalı

bence türkiyeden ajdar yada arto katılmalı kesın birinciyiz :D ozaman

Nil Karaibrahimgil katılsa büyük başarı kaznacağına inanıyorum :)

Geri