Eto'o ağız değiştirdi!

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
news_manset_resim_ba_Etoo004.jpg

Özbekistan'da Fenerbahçe'den teklif aldığını açıklayan Samuel Eto'o Corriere Dello Sport Gazetesi'ne verdiği demeçte ise sadece 3 teklif aldığını söyledi ve bu kulüpler arasında Fenerbahçe'ye yer vermedi.

"Bazı kulüplerden teklif aldım. Ama hangisi? Chelsea, Tottenham ve Inter" ifadesini kullanan Samuel Eto'o Barcelona'daki takım arkadaşlarıyla İskoçya'daki hazırlık kampında bulunuyor. Eto'o'nun menajeri Jose Maria Mesalles ise yaptığı açıklamada "Eğer beklediğimiz teklifler gelmezse Eto'o Barcelona'da kalacak" dedi. Chelsea, Tottenham Hotspur ve Inter'in ilgilendiği iddia edilen Kamerunlu futbolcuya teklifler geldiğini açıklayan Mesalles bu kulüplerin kendilerini ikna etmekte zorlandıklarını ifade etti.

Eto'o'nun Özbekistan'da "Fenerbahçe'den teklif aldım" ifadesini kullanması sonrası sarı lacivertlilerden resmi açıklama gelmemiş ancak bazı yöneticiler böyle bir durumun söz konusuolmadığını dile getirmişlerdi.

(Ligtv.com.tr)

yha almasınlar forwete adam alındı zaten orta sahayı sennayı istiyorummmmmmmmmm :D

ya siz kim etoyu almak kim
şu pislik azizin medyası iyice havaya soktu fblileri

Aziz Yıldırım'la ne alakası var konunun ? Eto'o ile ilgili çıkan tüm haberleri izledim ve dinledim. Kimse kimseyi havaya sokmadı, adam açıklama yapmış dendi haberlerde. Fenerbahçe'nin resmi yayın yaptığı kanal, site vs böyle bir şey yok dendi.
Hatta Aziz Yıldırım dahi "uzun zaman önce teklif yapmıştık şu an bir girişimimiz yok" dedi.
Sence bu havaya sokmak mı oluyor ? Yorum yaparken biraz mantığını kullan.

Geri