Ethernet kart ve kablosundan iyi anlayanlara

dragon111

New member
Reaction score
0
Merhaba;

Arkadaslar ben arkadasımla interneti paylasma kararı aldım..Gittim 25 metre utp kablo aldım..Kendi evime geldiğimde denedim kabloyu bağlanır gibi oluyor sonra ip alamadan ünlem işareti cıkıyor..Aynı kabloyu arkadsıma götürüuyorum hem onun mdemınde hemde benım götürdüğüm modemde denemdiğimde orda ikisindede kablo calısyor...Burdan tahmin ettiğim benım ethernet kartımda sorun var..Başka aklıma bişey gelmıyor..Ethernet kartımın markası surecom 320vx ..Driver update yapamadım çünkü güncel sürümünü bulamadım..Fikri olan varmı bu konuyla ilgili....LÜtfen yardım edin yoksa bi ton para gidecek wireless alamk zorunda kalacağım..:vur:vur

O zaman neden benım diğer etnernet kablomla bağlanabiliyorumm??

sorunu tam kavramak için ilk önce şunu dene ... arkadaşınla modemleri değiş...sen onunkini , o da senin modemi kullansın . .. eğer sonuç yine aynıysa , bir çözüm bulcam sana

Denedim zaten iki şekildede olmuyor ne yazikki.Tek sorun etnernet kartında die düşüuorum ama onada çözüm bulamıyorum...

modeme reset atıp o aldığın kabloyla tekrar girermisin .. bu arada modemin modeli nedir? usb ile bağlanabildinmi ?

Şimdi reset attım aynı yıne...Onixon x402 modelide...25 metre kablo bi işe yaramassa üzülürüm..

sanırım ethernet kartında sorun var.... ama sorun modemde de olabilir... bunuda göz ardı etme ..
son çare ethernet kartını o arkadaşla değiş öyle dene ... sonuçta o kadar para verdin 25 metrelik kabloya ... bu uğraşların için deyer..
son olarak .. eğer ünlem işareti varsa , ip adresini manuel olarak yapılandırmayı dene..
umarım gelişme kaydedersin..

Tek denemediğim ethernet kartımı arkadsımda denemek..Oda sonuc vermeyeck ama son bir kez deneme yapıyı..Olmadı bide ethernet kart alaırım tekrar..Saolasın kardeş...

sende saol kardeşim... bu satte kafam durdu .. başka bişey düşünemedim ... dediğim gibi bir ethernet kartlarını değiştir arkadaşla...umarım olcak ...
ii geceler..

Kardeş sorunu ethernet kartı alarak çözdüm tüm sorun ondaymıs..Şimdi sınırsız interneti kullanıorum ohh be özgürlük...:D

Geri