heraclia
New member
- Reaction score
- 0
Gecen hafta kasayı tamamen yeniledim. Bunun üzrine win7i kurdumsistem cok guzel işliyor ama tek sorun pc yi ne zmana acıp kapatsam internet gidiyor ve bana eternat kablosu takılı değil diyor. Halbuki takılı baktım kabloda sorun yok olsa hic bağlanmaz. Bağlanma işinide eternet kablosu ile telefondna gelen kabloları sıra ile bir onu cıkartıp takıyorum bir diğerini bi modemi restliyorum bi modemi tamamen elektirik fişini cekiyorum karambole geliyor ama gelene kadar insnaın pc yi al da duwara vur hissde uyandırmıyor değil. Sorun nerededir acaba?
kart budur : ASUSM4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600MHz
Not: Asus ile gelen kendi update programı var anakart için windows acıkkende bios updatei yapılıyormuş ama bağlanıyorum oyle kalıyor birde orda 3,4 tane update var onlardan hangisini secmek lazım hiyerarşi gibi atıyorum 2.3.2010 tarifli bir update varsa bir ustundede 3.4.2011 varsa bunlardan ilk once altdakini mi yuklemek laızm yoksa en sonucuyumu !
kart budur : ASUSM4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600MHz
Not: Asus ile gelen kendi update programı var anakart için windows acıkkende bios updatei yapılıyormuş ama bağlanıyorum oyle kalıyor birde orda 3,4 tane update var onlardan hangisini secmek lazım hiyerarşi gibi atıyorum 2.3.2010 tarifli bir update varsa bir ustundede 3.4.2011 varsa bunlardan ilk once altdakini mi yuklemek laızm yoksa en sonucuyumu !