Etek İle Girilmez!!! :p

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Etek ile girilemeyen havaalanı

fft17_mf405526.Jpeg

İspanya’nın Barcelona kentindeki El Prat havaalanının yeni T1 terminalindeki parıldayan ve ayna gibi yansıma yapan zeminin kadın yolcuları rahatsız ettiği belirtildi.
Barcelona’daki havaalanının kapasitesini iki katına çıkaran ve 1 milyar 258 milyon avro harcanarak haziranda açılan T1 terminalindeki zeminin kadın yolcuları zor durumda bıraktığı kaydedildi.
Katalonya’nın önemli gazetelerinden “La Vanguardia” röportajlarla konuyu gündeme getirirken, çok sayıda kadın yolcunun zeminden rahatsızlık duyarak etek yerine pantolon giymeyi tercih ettiği ifade edildi.
Kadın yolculardan biri, “Yürürken iç çamaşırlarımın göründüğünü düşündüm” derken, diğer bir yolcu da “Olağanüstü güzel bir havaalanı, ama şans eseri pantolon giydim. Ya etek giyseydim!” diye konuştu.
Gazete, havaalanında yer hizmetlerini veren AENA firmasından yetkililerin zeminden kaynaklanan sorunu kabul edip, yolculardan bazı şikayetler aldıklarını söylediklerini bildirdi.

kaynak

İlginççç :) Etek İle Girilmeyen Havaalanı :D

Tükiyede Olsa Bütün Kroların Başkenti olURDU:D

oradaki bayan kız arkadaşımız annemiz yada onurlu her hangi bir kadın ola bilirdi değişmesi gereken bir alt yapı bencede hem bence türk erkekleride bence değişmesini isterdi en azından oradan bakarsın bizim manitada geçer sakata düşmeyelim falan diyerekten :D

Geri