Etabs V.9.5

programi yukledim crack dosyalarini kurdugum dosyanin icine kopyaladim.patch e tikladigimda error: file can not be opened hatasi veriyor. patch vistada calismior olabilirmi.

programi yukledim crack dosyalarini kurdugum dosyanin icine kopyaladim.patch e tikladigimda error: file can not be opened hatasi veriyor. patch vistada calismior olabilirmi.

vistada kurarken bilgisayar yöneticisi olarak kurarsanız belki sorununuza çözüm bulabilirsiniz. ama çalışıp çalışmadığı konusunda gerçekten bilgim yok

sorun kesinlikle cozulustur cok tesekkurler.paylasimla kalmayap yardimci olan paylasimcilara tekrar tekrar tesekkurler

Ben analiz de yapabiliyorum şuan. Yanlız lservrc dosyasını kopyalamadım ayrıca etabs içindeki lservc dosyasını da sildim. şuan analiz yapabiliyor program.

belki trial durumda analiz yapıyor olabilirsiniz. ama yine de kullanıyorsanız sorun yok demektir.

belki trial durumda analiz yapıyor olabilirsiniz. ama yine de kullanıyorsanız sorun yok demektir.
Bitirme çalışmam için illa v9.5 i kullanmam gerekiyordu:) Çünkü revit structure 2009 etabs v9.5 ile veri aktarımı yapıyor. V9.5 e aktardım eğer analiz yapmazsa(ki şuana kadar sorun çıkartmadı) etabs tan eski sürümlere dönüşüm yapabilirim:)
Program için ayrıca teşekkürler.

Geri