Etabs türkçe menü

THEPOLAT

New member
Reaction score
0
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

ETABS yapısal analiz programının türkçe yamasıdır. orjinal firmanın ürünüdür. ancak sadece lisanslı ürünsahiplerinin bir kısmına verilmektedir. değeride çok yüksektir. heryerde bulunmaz..

REKLAMSIZ VE ŞİFRESİZ ORJİNALDİR %100 ÇALIŞIR

NOT: DOSYA BOYUTU LİNK RAPİD SLOTLARINDAN ERKEN SİLİNMESİN DİYE 5 MB'A ÇIKARTILMIŞTIR ....LİNKLER SİLİNMEDEN İNDİRİN

pm ile hangi versiyona uyumlu diye soran arkadaşlar için 8 ve 9 tam uyumludur. orjinal menüler olduğu için her versiyonda çalışaşbilir ama denenmemiştir. indirip dneyin derim...

---------------------------------------------------------------------------------------

TÜM UPLOADLARIMI (100'LERCE TEZ -DÖKÜMAN- PROJE -ANLATIMLI VİDEO- PROGRAM)

AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK LİNKTEKİ .TXT DOSYASINI İNDİREREK LİNKLER HALİNDE ULAŞABİLİRSİNİZ

Bu Linkten indirebilirsiniz

Tüm Uploadlarım ::: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

dostum altu ustu 2 kb lık seyi indirmek icin niye boşu boşuna 5 mg lık resim atıyorsun butun uploadların icine. anladım rapidini uzatmak istiyonda boyle olmaz. yonetime burdan sesleniyorum. gereksiz yere dosyaları şişirmektedir. kotalı insanlarıda düşünmek zorudayız.

deliman12 ye: indirme kardeşim mecburmusun indirmeye kimseye yaranamıyoruz gel ben sana o yamayı 499 liraya satayım ozaman . böyle bir ürün için 5mb kotanı harcayamıyorsan. indirme senin gibi adamlara paylaşım yapılmaz zaten kızdırma insanı ben yönetci olsam banlarım seni . kazma topu topu 6 tane mesajın var artislik yapma forumda sinirlendirme insanı boşyere

bu adam banlanmazsa paylaşım yapmayacağım

Geri