EskiLerin Anısına...

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Görelim Mevlam Neyler / Neylerse Güzel Eyler!
6tx91me1.jpg

Kağıtları sen dağıt, sende kalsın deste, oyunu ben kazandım ama gönlüm şikeste...

Bedenim bir hücre misali içimde var duygu kofulu, yaşam bir okul misali ama ben kırdım okulu.

Beni sevmiyorsan lütfen saklama bunu benden, biliyorsun sadece senin için yaşadı bu aciz beden, tek bir amacım vardı kopmamaktı senden, artık çok mutluyum çünkü üstümdeki beyaz kefen

Oyun hamuru oldum ellerinde şekil ver bana, düzelt hayatımı son ver yanlışlarıma. Gerekirse un ufak olmasınıda bilir bu beden, yeterki sen bunu iste benden.

uzun zamandır online olmayan forumdan kendini uzak tutan 'Berkelson' kardeşimden alıntıdır..

arasıra yazdıklarından yollar biraz sıkıştırısam daha sık paylaşırım =)

Çok sağol ablacığım =) Bu aralar duygusal olarak bitik gibiyim. Sadece duygusal durumlar söz konusu değil. Bazı süprizlerimde var, boşa ümit vermek istemiyorum şimdi. Bu aralar madem depresifim o zaman bunu en iyi şekilde değerlendireceğim. Herşey için herkese teşekkür ederim.

güzel olmuş yüreğinize sağlık

Bombayı patlatsam mı acaba ? Bir parça hazırlığındayım arkadaşlar. Eğer tamamlanırsa gerçekten çok güzel olacak. Bir arkadaşım mayıs gibi album çıkarabilir. Eğer bende tamamlarsam parçamı bonus track olarak eklemeyi düşünüyoruz. Bunların dışında ise resimlerle ilgilenmeye başladım. Çizme ve fotograf çekme. Bir sorun çıkmazsa kaliteli resim, şarkı ve sözlerle paylaşımlar yapacağım. Ama bunları kesin olarak yapacağıma dair bir söz veremiyorum. Hayatımda bir çok aksilik müptela olmuş bana. Neyse bir umutta olsa yapmak istediklerim bunlar ... Herkese teşekkür ederim.

Bombayı patlatsam mı acaba ? Bir parça hazırlığındayım arkadaşlar. Eğer tamamlanırsa gerçekten çok güzel olacak. Bir arkadaşım mayıs gibi album çıkarabilir. Eğer bende tamamlarsam parçamı bonus track olarak eklemeyi düşünüyoruz. Bunların dışında ise resimlerle ilgilenmeye başladım. Çizme ve fotograf çekme. Bir sorun çıkmazsa kaliteli resim, şarkı ve sözlerle paylaşımlar yapacağım. Ama bunları kesin olarak yapacağıma dair bir söz veremiyorum. Hayatımda bir çok aksilik müptela olmuş bana. Neyse bir umutta olsa yapmak istediklerim bunlar ... Herkese teşekkür ederim.

sana güveniyoruz :clap

eferim kopuk...sen adam olcan :cool:

:p

Geri