Eskiden kalma bir duygu üfledi bugün içime..

daredevil_off

PiS YoLuK
Reaction score
0
garip.jpg

Eskiden kalma bir duygu üfledi bugün içime.. .sen yokken her şey hiç; sen varken hiçlikler herdi�Bu duyguyu soludum saatler boyu... ağlayamadım...utanamadım...kızamadım� sanki bir kayaydı her yabancı bedende biraz daha ufalanan yüreğim..

Şimdi yabancıyım kendime en uzak iklimdeki insanlardan bile� dokunamıyorum artık benliğime..öyle soğuk...öyle katı..

Yanındayken her nefesinde soluklanışımda daha anlamlıydı hayat...huzurdu gülümseyişin... bunca sewgiyi kaldıramadı bedenim belki de... ezildim...kaçtım sewdandan...başka kollarda aradım sewgisizliği� acı çekmeyi...sensizliği... dilim sewda sözcükleri söyledi başka gözlere,içimse yalnızca kendini sewdi...yalandım...oyundum.. ama inandırıcıydım...kendimi bile inandırdım bazı anlar...herkes aşk sandı..herkes sewda sandı yüreğimdekini..oysa baştan sona yalnızlıktı içimdeki...sana dair izlerim vardı dünümden...sen karanlığı bende bulmuştun;bense başkalarında...ama hiçbir karanlık bilmedi beni senin gibi... kimse sewmedi...sensizlikten ezildim işte o zaman...boğuldu yalnızlığım sensizliğin girdabında..tekmeledim düşlerimi..debelendim...ama gelemezdim sana...gelemezdim...şimdi sen yeni heyecanlarındasın ömrünün...bense pişmanlıklarında� gittik... bittik... yittik sevgili...'biz'siziz ve başıboş şimdi...

suskunadamzoomerhi3.jpg

Alıntıdır.

eline yüreğine sağlık dare :clap

Eline ve yüreğine SaqLIq ..
HUT cuLarda mı romantiq oLmus ..
Siz baSka bisey upLoad edin cıKın bakim buradan :durdurun

Geri