eski sevgiliyi görünce

uzatmalı eski sewgiliniz yanında nişanlısıyla el ele geliyor, bu durum karşısında ne

• Kullanılan toplam oy
    132

mesalongi

New member
Reaction score
0
uzatmalı eski sewgiliniz yanında nişanlısıyla el ele geliyor, bu durum karşısında ne yapardınız?

Ya sallamam yada yanlarına gider tanısırım, nişanlısıyla konusur, çok kafa ve iyi birine benziosun bi ara oturup bişeyler içeriz belki ha derim, sonra size mutluluklar der giderim =)

walla bana gösterdi işte :( çokta hoş bir durum değil açıkcası ...

walla bana gösterdi işte :( çokta hoş bir durum değil açıkcası ...

Eğer yol deiştirir veya buna benzer birşey yaparsan senin hala unutamadıgnı düşünür ve onun egosuna büyük bir tatmin yaşatırsın.Bak hala beni unutamadı vs die

Eğer ona deyim yerindeyse koymasını istiyorsan gördünmü dediim gibi yap sorarsa neden boyle yapıyorsun die ne yani kanlı bıcaklımı olacaz artık arkadasız dimi ama de.

işte bu ona koyar =)

Eğer yol deiştirir veya buna benzer birşey yaparsan senin hala unutamadıgnı düşünür ve onun egosuna büyük bir tatmin yaşatırsın.Bak hala beni unutamadı vs die

Eğer ona deyim yerindeyse koymasını istiyorsan gördünmü dediim gibi yap sorarsa neden boyle yapıyorsun die ne yani kanlı bıcaklımı olacaz artık arkadasız dimi ama de.

işte bu ona koyar =)

haklısın hemde çok haklısın ama o an okadar düşünemiyorsun işte ...:slap hiç beklemediğin bir anda karşımda görünce garip oldu cidden... neyse alışmak lazım artıkın yapcak bişi yok ...

eski sevgilileri görünce yer degiştirseydik ohooo dısarı cıkmazdım yol deiştirmekten..

amannnn çokta tındı yani :p beni kaybettiğine yansın

bananeki eskisinden :saskin

benimkini Takarım koLuma aha bu seninkinden daha GüzeL derim :D:D:D:D

:biggrin:biggrin:biggrin

herkes yolunu seçmiş yapacak bi şey yok yanlarından geçerdim:D

Panik yapacak yada yol degistirecek bir durum yok...
Benim için sorun olmaz artık eski sevgili düsünsün ne yapacağını :p

eskisinden banane..ben kolumdakine bakarım..

Geri