Eski MSN inizdeki kisi listenizi yeni MSN e aktarma

Reaction score
0
Yeni MSN alanlar eski msn ininizde çok kisi varsa tek tek eklemekle ugrasmayın eski kisi listenizi silmediyseniz o kisi listenizi yeni kisi listenize oldugu gibi ekleyebilirsiniz nasıl mı anlatıyım önce eski msn adresinizle oturum açın sonra kisiler/kisi listesini kaydet e tıklayın sonra dosyayı kolay bulunabilinecek bi yere örnek masaüstü veya belgelerim e kaydedin sonra dier msn adresinizle oturum açın kisiler menüsüne gelin dosyadan kisi alı seçin kaydettiiniz dosyayı seçin art1k kisiler otomatik olarak alınır ve kisi listenize eklenir...SAYGILARIMLA...

bunu yeni başlayanlar bölümüne alırlar sanırım. döküman olarak orada daha yararlı olur. flood yapmamalısın. hiç mesajda gelmeyebilir. benim onlarca msj gelmeyen başlığım var. eline sağlık...

ellereine saglık dostum güzel olmus döküman bende nsl olcak die düşünüyodum milleti tasımak

Eline saglik dostum iyi döküman yeni baslayanlar icin.Baslik tasinmadigina göre ve sana uyari gelmedigine göre henüz sorunlu bu basliga bakmadi demek.Bence ikinci yazdigini sil veya birinciye editle.Flood yasak

gerçekten iyi oldu arkadaşım teşekkürler!!!!!!!!!!

evet arkadaşım iyi olmuş

çok faydalı bi bilgi saol arkadaşım böyle bişi başıma gelmemişti ama gelseymiş çok uraşmış olucaktım.bundan sora ayık oldum.güzel paylaşım

ben yaptım yarısı kaldı yarısı eklendı tmam saolda nie hapsi gelmiyo bide normal bi msnleri eklemeye çalıştım olmadı heme cvp werirseninz sevinirim çünkü acil lazım tsk ederim

Türkü' Alıntı:
bunu yeni başlayanlar bölümüne alırlar sanırım. döküman olarak orada daha yararlı olur. flood yapmamalısın. hiç mesajda gelmeyebilir. benim onlarca msj gelmeyen başlığım var. eline sağlık...

muhahaha:D :Sopa

Geri