Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe [STSL 28. Hafta]

inşallah yeneriz

Galatasaray - Beşiktaş derbisin olduğu haftada puan kaybı yaşamak istemeyen sarı lacivertlilerde tek hedef galibiyet.

Ersun Yanal ile birlikte ligde sıkıntılı günler yaşayan Eskişehirspor da Fenerbahçe müsabakasını çıkış maçı olarak görüyor.

Ligin ikinci yarısında gerek oynadığı kötü futbol gerekse de kaybettiği maçlarla taraftarını üzen Eskişehirspor, Fenerbahçe önünde yeni bir başlangıç yapmanın peşinde.

52. RANDEVU

İki takım ligde daha önce 51 maç yaptı. Fenerbahçe, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 27-12, gol sayısında da 80-49 üstünlük kurarken, iki ekip arasındaki 12 maç da berabere sonuçlandı.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı. Fenerbahçe ayrıca, rekabetteki son 4 maçtan da galip ayrıldı.

İŞTE İLK 11'LER

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Dede, Ediz Bahtiyaroğlu, Diego Angelo, Veysel Sarı, Bülent Ertuğrul, Alper Potuk, Hürriyet Gücer, Rodrigo Tello, Kamara, Serdar Özbayraktar

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristia, Emre, Stoch, Alex de Souza, Moussa Sow

Eskişehirspor Bülent'in golüyle önde..

İkinci yarı 5 dk da FB 2-1 öne geçer. Maçın sonlarına doğru da 3.golü bulur maç 1-3 biter.

Eskişehirspor Diomansy Kamara 2-0 yaptı:(

fener adamı verem eder

Moussa Sow golü kaydetti ama Caner kırmızı kart gördü ne yazıkki

adama direk kırmızı cıkardı yaa

Ben normal karşılıyorum bu psikolji ile takım buralara geldi..

Ben normal karşılıyorum bu psikolji ile takım buralara geldi..

Ben normal karşılamıyorum
Başkan içerde yırtınıyor
Taraftar türübünde, silivriye, çağlayanda yırtınıyor
Her türlü fedakarlığı gösteriyor
Futbolcular hanım evladı gibi sahada geziniyor
Mücadele edip yenilseler eyvallah başımızın üzerinde yerleri var
Ben bu takımın en son iyi oynadığı tarihi bile hatırlamıyorum
Her hafta kötü futbol
Kazanırken bile kötü oynayıp kazanıyoruz
Tabi birde aykut hocaya sormak lazım, takımı neden bu kadar korkak oyun oynatıyor diye

Takımda iyi oynayan yok, kazandığı zaman da Alex in ferdi beceresi ile oyunu çeviriyor.
İkinci yarı çalışan bir tek Stoch var oda yavaş yavaş gerilemeye başladı.
Takım iyi oynamıyor&oynatılamıyor. Aykut Kocaman misyonunu tamamladı" "artık değiştirin beni" diyor gibi.
Volkanın yediği gollere bakın saniyeler sonra topa uzanıyor.

Geri