Eskişehirspor 2-0 Beşiktaş {STS Lig 16.Hafta}

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
346t24y.jpg

Tarih : 10 AraLık 2010

Saat : 20:00

Hakem : Bünyamin Gezer

Stad : Atatürk Stadı

Futbol takımımız, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını 1.5 saatlik antrenmanla sürdürdü.

Isınma hareketleri sonrasında top sürme ve pas çalışmaları yapan siyah-beyazlılarımız, istasyon çalışmalarının ardından çift kale taktik maçı yaptı. Ekibimiz idmanın son bölümünde şut çalışmaları yaparak günü tamamladı.

İzinli olan Yusuf Şimşek ve Fatih Tekke’nin yanı sıra tedavileri süren Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci, Onur Bayramoğlu ve Bobo da idmana katılmadı. Nobre ve Guti ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Pas çalışmalarında yer alan Tomas Sivok ve Quaresma ise çift kale maçta oynamadı.

Takımımız, Eskişehirspor maçının hazırlıklarına yarın (9 Aralık) saat 10.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek..

Kaynak : Resmi Site { www.bjk.com.tr }

kp1lg.jpg

2j4dcpf.jpg

rh5nrb.jpg

zor maç olacak ama çıkışımızı sürdürmemiz için muhakkak almamız gerekiyor..

başarılar Beşiktaş'ıma..

Benim Gittiğim Maçı Kazanıyor Beşiktaş Eskişehire mi Gitsem =)

Başarılar Beşiktaşımıza

Mutlaka kazanmalıyız.. Haydi Beşiktaş'ım çıkışa devam..

Eskişehir zor deplasman. Bursa ve Gs maçlarında gördük ki kadroda kim olursa olsun Beşiktaş gibi oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok. Shuster' e çok iş düşüyo bugün.

Beşiktaş, Eskişehir'e 17 futbolcuyla gitti

Spor Toto Süper Lig’de 16. haftanın açılış maçında bu akşam Eskişehirspor ile karşılaşacak Beşiktaş, Eskişehir’e gitti.

Siyah-beyazlı kafile, bu sabah Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Eskişehir’e hareket etti.

Beşiktaş kafilesinde, sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle 17 futbolcu yer alırken, son Bursaspor maçının 18 kişilik kadrosundan sadece genç oyuncu Kemal Akbaba, Eskişehir’e götürülmedi.

Siyah-beyazlılarda izinli olan Fatih Tekke ve Yusuf Şimşek, maç eksiği olan Rıdvan Şimşek’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Quaresma, Bobo, Nobre, Ferrari, Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci ve Onur Bayramoğlu bu akşam saat 20.00’de başlayacak maçın kadrosunda yer almıyor.

Çıldırt bizi KartaL'ım

guti68524.jpg

Son haftalardaki formuyla göz dolduran Beşiktaşımız 16. haftanın açılış maçında Ekişehirspor'a konuk oluyor.Spor Toto Süper Lig'de 16. haftanın açılış maçında bugün deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Beşiktaşımız'da tek hedef galibiyet.

Galatasaray ve Bursaspor maçlarını kazanarak zirve yarışından kopmayan siyah-beyazlı ekibimiz, Eskişehirspor maçından da 3 puanla ayrılırsa, bu sezon ilk kez Süper Lig'de 3 maç üst üste galip gelecek. Eskişehir Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

Beşiktaşımız'da, izinli olan Fatih Tekke ve Yusuf Şimşek'in yanı sıra, sakatlıkları süren Bobo, Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci ve Onur Bayramoğlu bugünkü maçta da forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlı takımda 3'er sarı kartları bulunan Mert Nobre, Roberto Hilbert ve Ersan Adem Gülüm, bugünkü maçta da sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve ilk yarının son haftasındaki Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta sonunda 27 puanlı Beşiktaş 5. sırada bulunurken, son 4 maçını yitirmeyen 16 puanlı Eskişehirspor ise 13. sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ

Cenk Gönen
Hilbert
İbrahim Toraman
Ersan Gülüm
İbrahim Üzülmez
Mehmet Aurelio
Fabian Ernst
Necip Uysal
Holosko
Guti
Ali Kuçik

ESKİŞEHİRSPOR

İvesa
Sezgin
Nadareviç
Burhan
Oliveira
Burhan
Bülent Ertuğrul
Erkan
Serdar
Sezer
Jaycee

STAD: Atatürk Stadı
SAAT: 20:00
HAKEM: Bünyamin Gezer
YAYIN: Lig TV / Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

BEŞİKTAŞ, ESKİŞEHİR'E KAYBETMİYOR

Beşiktaşımız ile Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de bugün yapacakları maçta, lig tarihinde 49. kez karşılaşacak. İki takım ligde daha önce 48 maç yaptı. Beşiktaş, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 23-12, gol sayısında da 60-38 üstünlük kurarken, iki ekip arasındaki 13 maç da berabere sonuçlandı. Geçen sezon yapılan maçları Beşiktaş, Eskişehir'de 1-0, İstanbul'da ise 3-2'lik skorlarla kazandı.

ESKİŞEHİR'DEKİ MAÇLAR

Beşiktaşımız ile Eskişehirspor takımları lig tarihinde daha önce Eskişehir'de 24 kez karşılaştı. Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki maçlarda konuk Beşiktaş 10, ev sahibi Eskişehirspor 8 galibiyet alırken, 6 maçta da taraflar eşitliği bozamadı. Eskişehir'deki maçlarda gol sayısında ise Beşiktaş'ın 28-20 üstünlüğü bulunuyor. Öte yandan Beşiktaş, Eskişehirspor karşısında son 19 lig maçını da yitirmedi. İki takım arasında 3 Ocak 1981 tarihinde, İnönü Stadı'nda yapılan maçı 1-0 kazanan Eskişehirspor, rakibiyle daha sonra oynadığı 19 müsabakadan da galibiyet alamadı. İki takım arasındaki son 19 lig maçından 16'sını Beşiktaş kazanırken, 3'ü berabere bitti. Bu arada Beşiktaş, rekabetteki son 11 lig maçını da kazanmayı bildi.

Kaynak: Karakartal.com

Oynatmayı Tekke yi oynatma bu kadar sakat var . Neyse Beşiktaş Simao Sabrosa ve Almeida gibi iki müthiş transfer yapıyormuş Hayırlı olsun Onlar Gelince Uefa da Başarılar Derim artık bu saatten sonra

Ahh guti ahh ne diyeyim ki sana..Sarı kartın var gidip itiraz ediyorsun..

Çok eksigimiz vardı maçın bu şekıLde geçecegini önceden tahmın etmıstım..Nitekim bızım eskı oyuncuLar { erkan,batuhan,teLLo } bıze baya hırsLanmışLar hepsi hayatının maçını oynadı..(=

Ligde başarı öyLe yada böyLe geLir,bence uefa'ya ağırLık vermemız gerekıyor..Hocamızada kımse bısey demesın 14 15 eksik oyuncumuz var o ne yapsın ??

maçı izlemedim, uzaktan yorum yapıcam:
eskişehir'in başında bir beşiktaşlı olmadan çıkan ilk skor..

Beşiktaş Eskişehir maçını unutmalı, UEFA ligine odaklanmalı. Ligde iyi büyük takım yok zaten, lig TS ile arkadan gelecek yeni bir Anadolu kaplanı arasında geçecek.

maçı izlemedim, uzaktan yorum yapıcam:
eskişehir'in başında bir beşiktaşlı olmadan çıkan ilk skor..

29 yıldır Başında Beşiktaşlı mı vardı?
Rıza Çalımbay Türk futbolunun yetiştirdiği en karakterli futbol adamlarından biridir.
Şike mi?
92-93 sezonunda kralı yapıldı.

Maci izledim baya guzel bi macdi :D :D Eses basdan sona iyi oynadi:D Guti spikerin dedigi gibi galiba tatile erken cikmak istedi :D Hangi akla hizmeten bide birinci yarida itirazdan kirmizi gorur bi futbolcu:D

Gecmis olsun Mert cok ama cok uzuldum :D :D :D: D

Maci izledim baya guzel bi macdi :D :D Eses basdan sona iyi oynadi:D Guti spikerin dedigi gibi galiba tatile erken cikmak istedi :D Hangi akla hizmeten bide birinci yarida itirazdan kirmizi gorur bi futbolcu:D

Gecmis olsun Mert cok ama cok uzuldum :D :D :D: D

Bence daha ayılamamıştır :)

Geri