eset smart security güncelleme sorunu

zırhlı1

New member
Reaction score
0
eset 2 bilgisayarımda yüklü ama bugün birtürlü güncelleme yapmıyor
bilgisi olan paylaşırsa sevinirim teşekkürler

Verdiği hata, Yanlış kullanıcı adı şifre ise

Serial değiştirin.

Güncelleme merkezine ulaşamıyor ise DNS ayarlarınızı değiştirmeniz, yeterli olacaktır.

İyi forumlar.

Valla key upload sitesindeki tüm keyleri denedim olmadı

NOD ENABLER

DOWNLOAD
Hotfile.com: One click file hosting

ARKADAŞLAR BEN BU PROGRAMI KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM.
KENDİM UPLOAD ETTİM.

RAR ŞİFRESİ: hilafet

NODENABLER 3.2.4 (KURULUM ACIKLAMASI)
--------------------------------------
--BILGI2: NODENABLER PROGRAMININ SORUNSUZ KURULUMU ICIN PC NIZDE;
MICROSOFT NET FRAMEWORK 1.0 VEYA ÜST SÜRÜMÜ YÜKLÜ OLMALIDIR..ARTIK GÜNÜMÜZDE COĞU PROGRAM ICIN ZATEN GEREKLIDIR

Eset programinin kurulumu tamamlandiktan sonra, "NodEnabler 3.2.4 -32BIT" klasörünün icerisindeki, "setup" dosyasini calistirin
Gelen pencereden "Install NodEnabler" i tiklayin, "OK" deyip kurun ve birsüre sonra gelen ekrandan "Tamam" butonunu tiklayin

Simdi gelen "NodEnabler Settings" ayar penceresindeki; üst sekmeden "General" dizinine gelip, 2.bölümü (Run at startup) isaretleyin
ve altindaki "Hidden" bölümünü secin, son olarak alttan "Apply" butonunu tiklayip, ayarlarin kaydedilmesini bekleyin..

Daha sonra yaklasik 2 DK kadar bekleyip, PC nizi mutlaka yeniden baslatiniz...

--

ARTIK PROGRAMINIZ SINIRSIZDIR..HER DAIM SORUNSUZ SEKILDE GÜNCELLEMELERI YAPABILECEKSINIZ..
ISLEM TAMAMLANMISTIR MUTLAKA ASAGIDAKI ACIKLAMALARIDA OKUYUNUZ!!

--BILGI3: Güncelleme yapmak icin eset programindaki sol bölümdeki basliklardan "GÜNCELLE" (UPDATE) i secin..
"Virüs imza veritabanini güncelle" (Update virus signature database) i tiklayip güncellestirmeleri yapiniz..

::DIKKAT::
LISANSINIZ GECERSIZ OLDUGUNDA, "LISANS SÜRESI DOLDU" ADLI BIR UYARI ALIRSANIZ, PC YI YENIDEN BASLATIP, 2 DK KADAR BEKLEYIP
ESET PROGRAMINDAN "GÜNCELLE" (UPDATE) BUTONUNA BASIP, GÜNCELLEME YAPIN..DERT ETMEYIN NODENABLER SIZIN ICIN YENI KEY ENTEGRE ETTI BILE!!

YANI HER DAIM SINIRSIZDIR!!

--

---(GENEL BILGI VE AYARLAR)---
------------------------------

--BILGI4: ESET programinizin simgesini turuncu yapan, Microsoft Windows isletim sisteminizin güncel olup olmadigini denetleyen
"Koruma Durumu" (Protection Status) bölümde belli bir süre sonra cikan "En yüksek düzeyde koruma saglanamayabilir" (operating system is not up to date) uyarisini kapatmak icin;

Eset programinizi calistirip pencere üzerindeyken "F5" tusuna basip, gelen pencereden sol bölümden "Araclar" (Tools) basliginin altindaki sekmeden
"Sistem güncellemeleri" (System Updates) e gelin ve sagdan "Güncelleme Yok" (No Updates) i secip "Tamam" (OK) butonunu tiklayip pc yi yeniden baslatin

BILGI5: NodEnabler 3.2.4 NE ISE YARAR?
--------------------------------------
NodEnabler 3.2.4 dosyasi, eset programiniza calisan keyleri otomatik entegre etmektedir.
Keylerin süresi doldukca veya karalisteye alinip gecersiz oldukca program yeni keyle programinizi otomatik güncellemektedir.

Haliyle o an icin lisans süresi önemli degildir. Bugun 2009 keyini kullanir yarin 2010 keyini kullanir.

BILGI6: NodEnabler 3.2.4 NASIL KALDIRILIR?
------------------------------------------
NOD32 Antivirus Sürümünde: "C:\Program Files\ESET\NodEnabler" klasöründeki "Uninstall" dosyasini tiklayin
Smart Security Sürümünde: "C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\NodEnabler" klasöründeki "Uninstall" dosyasini tiklayin

Username:EAV-23353694
Password:tb7m7846vu

Username:EAV-23446462
Password:b6vf86bt7m

Username:EAV-21372468
Password:frcxm74c4k

Username:TRIAL-23356500
Password:thmkjt8ncj

Username:TRIAL-23565689
Password:2aj5p5rpxu

Username:TRIAL-23649883
Password:ja76b6ccjc