ESET Smart Security 4 sorunu

*\ReaLLieS/*

New member
Reaction score
0
arkadaşlar smart security 4 internetimi kesiyor.firewall u kapatıp açınca bağlanıyor.bağlantıda sorun yok aynı modeme bağlı diğer makinalarda sorun yok.ama benim eset interneti kesiyor.firewall u kapatıp açınca düzeliyor ama sonra tekrar kesiyor.mesela bir download ın ortasında kalabiliyorum.bi el atın ya sizdede varmı aynı sorun

aynı sorun bende de var, kardeş hallettiysen bana da yardım et

o sorun şunla alakalı çooook eskiden kullandığımda buna benzer bi sorun vardı bendede.

firewall ayarlarında çok ii hatırlamıyorum ama otomatik,kullanıcı ayarlı otomatik falan ona benzer bişiler vardı.oradan değiştrip deneyince sorun düzeliyodu ama dediğim gibi tam hatırlamıyorum ayarları...

Setup menüsünde Personel firewall sonra Advanced Personel firewall setup.. tıklayın,

2nlaj44.jpg

Personel firewall seçip, Filterin mode penceresinden Interactive mode seçin.

9hp65u.jpg

Ayarları bu şekilde yap bakalım olacak mı?

bence sil gitsin, başka antivirüs programı yükle uğraşmaya zahmete değmez o kadar eset..

şimdi sorun bu smartta bilindiği üzere firewall var ve bu bizim şirkette de zehir etti bütün işleri aksatıyodu fairwall iyi çalışıyo hatta torrenti bile çalıştırmıyor ayarlarını easy konuma getir derim ama yok ben şirketmiyim evde bi kullanıcıyım diyosan kaldır antivürs desteği olan nodu kur fairwall normal bireysel kullanıcılar için sorun teşkil eder

ben silip avira yükledim ama eset e çok alışmıştım şimdi tekrar eset kurmak istiyorum. avira kurduğumdan beri drwtsn ziyaretime gelmeye başladı sık sık :)

eset i tekrar kurup deneyeceğim bakalım sorun devam edecek mi... sonucu yine yazarım buraya, önce bir format atayım :)

arkadaşlar sorun aynen devam ediyor. kapatıp açınca düzeliyor. reallies eğer bir çözüm buldaysan bana söyle

Geri