ben bişey sorucam: bu kodlardan 1.sıradakini ben aldım yaklaşık 2 hafta önce laptoba yazdım tamam sonra Laptop güncellemesini hallettim bi daha güncelleme eset kendi halinde yapıyordu.
Sonra bilgisayarımada 2.sıradaki kodu yazdım esete oda halledildi oda güncelleme yapıyor kendi halinde .Fakat benden bi arkadaşım yardım istedi eset güncelleme yapmıyor diye bende ona 3.sıradakini kodu verdim onun kide eseti halledildi hatta siteyi önerdim burdan da bakabilirsin dedim..
Onun esetide olmus ..
Yanlız ben dün baktım laptobum güncellemesi dolmus diyor suanda güncelleme yapamıyorum bütün kodlarıda denedim teker teker yine olmadı ...Daha durmaması lazımdı Nisanın 27 sine kadar neden güncellemeleri kesti onu anlamadım ...Yaklasık 10 gündür felan problem yoktu tıkır tıkır güncelliyordu ..
Acaba arkadasımada verdiğim zaman kodlar la ilgili onunki oldu benimki bozuldu int birsey mi farketti''de problem oldu anlamadım ...
Yardımcı olursanız müteşebbüs kalırım ...Cok sağol un ...
Burayı hergün kontrol edicem cevaplarınıza ihtiyacım var,, iyi aksamlar arkadaşlar ...
( türkçemizi koruyalım ) ...
Tamam yukarıdaki yeni siteyi ben görmemiştim şimdi gördüm ve en baştaki kodu yazdım oldu..
şuanda esetim 18 marta kadar güncel o zaman süresi bitiyor ...
Teşekkürler ...