ESET NOD32 LiveCD / USB - bir açılış disketi, hızlı bilgisayarı başlatın ve işletim sistemi elde sisteminizi kurtarabilirsiniz hangi ile, Anti-NOD32 dahil.
Ayrıca, LiveCD ESET NOD32 virüs, tehlikeli dosyaları ve normalde işletim sistemi etkisiz hale olamazdı gelişmiş malware, kaldırmak için garanti edecek.
ESET NOD32 LiveCD indirmek için prosedür
A). LiveCD ile ISO dosyasını indir.
2). CD-ROM ISO görüntü kaydetme
- Kayıt "önyükleme sürücüsü ESET» CD (DVD)-ROM:
Windows 7 ISO biçiminde düzenli işletim sistemi araçları disk görüntüleri yazmak için bir fırsat olarak. Başka bir işletim sistemi Windows kullanıyorsanız, ISO-images (çoğunun ücretsiz) yakmak için ek yazılım kullanmak zorunda.
CD (DVD)-ROM ISO-görüntü kaydetmek için Windows 7, şu adımları izleyin:
- Uzantılı markasını dosya üzerinde sağ tıklayın. Iso ve "seçeneği ile aç" seçin -> "yazar bir disk, Windows»;
- Iletişim kutusunda yanan açılacaktır zaman, sürücüyü seçmek gerektiğini size
kayıt için kullanılacak, diski takın;
- Tıklayın "Kaydet." Bir süre sonra, bir dosya ISO-görüntü ve kayıt hızı boyutuna bağlı olarak, sürücü hazır hale gelir ve başka amaçlar için de kullanılabilir.
2 a). veya ESET Canlı-USB Creator (arşiv) ile USB flash sürücü
- Resmin yolunu belirtin;
- Resmin hesabı yapılacaktır USB flash sürücü, belirtin;
- Tıklayın "USB» oluşturma penceresi için bekleyin. "Create ESET-Live-USB tamamlandı.
3). CD / DVD-ROM veya USB flash boot BIOS içinde ekleyin.
4). Kaydedilmiş bir şekilde LiveCD veya USB flash-nakopitel.v USB bağlantı noktası ile CD yerleştirin.
5). Bilgisayarı yeniden başlatın.
6.) Disk için bekleyin ve virüslerden temizleme sistemi başlatın.
ESET LiveCD indirmek için:
A). ESET canlı-CD Grafik modu - Bu tam teşekküllü bir masaüstü karşıdan yükleme gösterir, nereye
bilgisayarınızı taramayı başlatabilirsiniz, online olsun ve diğer eylemleri gerçekleştirmek;
2). RAM ESET canlı-CD Copy - tüm dosyaları indirirken bu şekilde, ilk operasyonel için diske kopyalamak
daha sonra bellek ve CD (DVD)-ROM veya USB vermeden çalışarak, ilk modunda bir önyükleme üretir flash-
Sürücü;
3). ESET canlı-CD Metin modu - Bu mod önyükleme komut satırı ile çalışma olanağı sağlar;
4). Memtest yardımcı programını çalıştırın - indirirken bu yöntem bellek testi çalışacak
hataları bilgisayar.
Ayrıca, LiveCD ESET NOD32 virüs, tehlikeli dosyaları ve normalde işletim sistemi etkisiz hale olamazdı gelişmiş malware, kaldırmak için garanti edecek.
ESET NOD32 LiveCD indirmek için prosedür
A). LiveCD ile ISO dosyasını indir.
2). CD-ROM ISO görüntü kaydetme
- Kayıt "önyükleme sürücüsü ESET» CD (DVD)-ROM:
Windows 7 ISO biçiminde düzenli işletim sistemi araçları disk görüntüleri yazmak için bir fırsat olarak. Başka bir işletim sistemi Windows kullanıyorsanız, ISO-images (çoğunun ücretsiz) yakmak için ek yazılım kullanmak zorunda.
CD (DVD)-ROM ISO-görüntü kaydetmek için Windows 7, şu adımları izleyin:
- Uzantılı markasını dosya üzerinde sağ tıklayın. Iso ve "seçeneği ile aç" seçin -> "yazar bir disk, Windows»;
- Iletişim kutusunda yanan açılacaktır zaman, sürücüyü seçmek gerektiğini size
kayıt için kullanılacak, diski takın;
- Tıklayın "Kaydet." Bir süre sonra, bir dosya ISO-görüntü ve kayıt hızı boyutuna bağlı olarak, sürücü hazır hale gelir ve başka amaçlar için de kullanılabilir.
2 a). veya ESET Canlı-USB Creator (arşiv) ile USB flash sürücü
- Resmin yolunu belirtin;
- Resmin hesabı yapılacaktır USB flash sürücü, belirtin;
- Tıklayın "USB» oluşturma penceresi için bekleyin. "Create ESET-Live-USB tamamlandı.
3). CD / DVD-ROM veya USB flash boot BIOS içinde ekleyin.
4). Kaydedilmiş bir şekilde LiveCD veya USB flash-nakopitel.v USB bağlantı noktası ile CD yerleştirin.
5). Bilgisayarı yeniden başlatın.
6.) Disk için bekleyin ve virüslerden temizleme sistemi başlatın.
ESET LiveCD indirmek için:
A). ESET canlı-CD Grafik modu - Bu tam teşekküllü bir masaüstü karşıdan yükleme gösterir, nereye
bilgisayarınızı taramayı başlatabilirsiniz, online olsun ve diğer eylemleri gerçekleştirmek;
2). RAM ESET canlı-CD Copy - tüm dosyaları indirirken bu şekilde, ilk operasyonel için diske kopyalamak
daha sonra bellek ve CD (DVD)-ROM veya USB vermeden çalışarak, ilk modunda bir önyükleme üretir flash-
Sürücü;
3). ESET canlı-CD Metin modu - Bu mod önyükleme komut satırı ile çalışma olanağı sağlar;
4). Memtest yardımcı programını çalıştırın - indirirken bu yöntem bellek testi çalışacak
hataları bilgisayar.