ESET NOD32 antivirüs smart security katılımsız full türkçe 4,0,4

math29

New member
Reaction score
0
nod32.jpg

Arkadaşlar kesinlikle denenmiştir. süre derdi yok lisans derdi yok. tek tıklamayla kurulum.

ESET NOD32 Antivirus
Ödüllü ThreatSense® motoru üzerine inşa edilmiş olan ESET NOD32 Antivirus, kullanıcıların bilgisayarlarını korumak için güvenebilecekleri entegre bir çözümdür. ESET NOD32 Antivirus, virüsleri, truva atlarını, wormları, adware, spyware, phishing, rootkit gibi daha birçok internet tabanlı tehdidi tespit eder ve siler. ESET NOD32 Antivirüs'ün kapsamlı ve proaktif korumasının sistem kaynaklarına getirdiği yükte minimum düzeyde. Kullanıcılar programı kullandıkları sırada bilgisayarlarında bir yavaşlama hissetmezler. ESET NOD32 Antivirus kolay ve kısa süren yükleme işlemi sonrasında arka planda kullanıcılara güvenli ve korunan bir bilgisayar deneyimi yaşatmak üzere sessizce çalışır.

download-button2.gif

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: nod32 katılımsız.rar

ellerine saglık güzel paylasım saol bu vatanın senin gibilerine ihtiyacı var;):)

indirelim bakalım inş
şimdiden teşekkürler emeğin için

hocam bi problem mi var yoksa bende calısmadı

uzun zamandır bunu arıyordum kurdum sapasağlam çalışıyor. lisans falan istemiyor herşeyi kendi kendine hallediyor. bu şekilde 3 sürümü vardır onu kullanıyordum artık 4 e geçmenin zamanı gelmişti çok iyi oldu tekrardan teşekkürler.

bu arada piyasada bir çok sürüm nod enabler falan tarzı programlarla yada key siteleriyle güncelleme yaptırıyor onlarla uğraşmaya hiç gerek yok math29 saolsun ;)

bu arada kalan deneme süresi 0 gün diyor ama hep güncelliyor saolsun :)
0 ı görünce korkmayın diye yazayım dedim :)

ALTERNATİF BUYRUN ESET SMART SECURİTY EN SON SÜRÜM FULL SINIRSIZ
OTOMATİK GÜNCELLEME YAPIYOR KEY İSTEMİYOR OTOMATİK KURULUM WİNDOWS XP VİSTA WİN 7 32 BİT İLE 4 BİT TÜM WİNDOWS SÜRÜMLERİNDE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR KATILIMSIZ FULL SINIRSIZ
OTOMATİK KURULUM TIKLA BEKLE KEY İSTEMİYOR

BUYRUN
VİRÜS TARAMASINDAN GEÇMİŞTİR

Hotfile.com: One click file hosting: eset.rar

dosya rar şifresi:exelanshaso

hocam link ölmüş başka link verin ya çok ihtiyacım var

Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.

Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.

Geri