Eset mi kaspersky mı sizce arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wade55

New member
Reaction score
0
:drool::drool::drool::drool::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:

kaspersky

kaspersky 2011 orjinal aldım eset ı uzun yıllar kullandım esete 100 basar

kaspersky ! pcın ıyıse en ıyısı o dıgerlerı palavra :) benım dusuncem sebepler cok aslında tabı pc bence eskısı kadar kasmıyor celeron bır pcde kaspersky boyutu suan hatırlamıyom ama aynı dosyayı gb dı saten 5,6gb civari celeron işlemcide ! 22dk eset 26 dk da taradı fark baya bır gectı eskıden neydı bısey taratsan 4 saat yazardı

Üst düzey bilgisayar kullanıcısı iseniz önerebileceğim Bitdefender. Ama normal kullanıcılar için kaspersky tabiki daha iyi.

Ne o, nede öbürü, COMODO İnternet Security tavsiye ederim KEY derdi de yok tabiki karar sizin.

yorumlarınızdan sonra esetı sıldım kaspersky yukledım 4tane trojan cıkdı neymıs bu kaspersky yawww eywallla arkadaslar

eywllla kardesler kaspersky kurudum artık

Kesinlikle Kaspersky, senelerden beri kullanıyorum ve değiştirmeyi hiç düşünmedim. KIS is number one :goz:

Eset, düşük işlemcilerde(donanımda) bile gayet başarılıdır yani bilgisayarı fazla yormaz ama Kaspersky öyle değil düşük işlemcilerde(donanımda) ya çalışmaz ya da ağırlaştırır.

Virüs bulmada Kaspersky çok başarılıdır ama Eset o kadar değil...Yani kaspersky kadar değil.

kardeş kaspersky den başkası yalan başkasını kullanma müthiş koruma sağlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri