Eset Kaldırma ! ???

snıper

New member
Reaction score
0
Ya beyler kaç haftadır uğraşıyorum bu nalet esed'i bir türlü tamamen pc'den kaldıramadım (program ekle ve kaldırda) yok C'de dosyası var silinmiyor ordan çalıştırınca çalışıyor şimdi ne yaparım da bunu tamamen kaldırabilirim ??? :confused1:

saol kardeşim de yaptım ama şöyle bir sorunla karşılaşıyorum ??

hani sorun mu yoksa bu olmuş şekli mi birde şöyle birşey diyim c'deki klasör silinmiş neyseki orda yüzüme bi gülümseme geldi ama tamamen kalktı mı kalkmadı mı onu öğrenmek istiyorum kardeşim..

saol kardeşim de yaptım ama şöyle bir sorunla karşılaşıyorum ??

hani sorun mu yoksa bu olmuş şekli mi birde şöyle birşey diyim c'deki klasör silinmiş neyseki orda yüzüme bi gülümseme geldi ama tamamen kalktı mı kalkmadı mı onu öğrenmek istiyorum kardeşim..

valla bende öle bişi çıkmamıştı ama sen şunu aklında bulundur.your uninstaller 2011 yükle programları falan onla sil bi sorunla karşılaşmazsın.program ekle kaldır ı kullanma.

eğer yine de olmazsa tekrar yükle eset i arkadaşın dediği gibi sonra your uninstaller programı ile silmeyi dene yada kaldırma aracını kullan yine eset in,güvenli modda sil.

Wolf un dediği gibi eseti Your Uninstaller programı ile kaldırmanda fayda var tam olarak yine kalkmaz ise CCleaner ve Advanced SystemCare programları ile kayıt defteri taraması yaparak kullanılmayan kayıt girdilerini silebilirsin..

bilgileri fln bootspeed ile sildim zaten ya tek sorun bu c'deki klasördü silinmiyordu yine eset un. ile yaptım hata orda hata verdi de klasörde silinmiş aynı zamanda anlamadım ..

Geri