Ertuğrul Sağlam İstifa Etti!!! [TEK BAŞLIK]

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
10e2blu.jpg

Beşiktaş'ta son günlerin merak edilen sorusu yanıtını buldu. Metalist yenilgisi sonrası eleştirilerin hedefi haline gelen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yönetim kuruluna istifasını sundu.

UEFA Kupası'nda Metalist Kharkiv'e elendikten sonra koltuğu sallanmaya başlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, görevi bıraktığını açıkladı.

Yönetim kurulu üyelerinin eleştirilerine maruz kalan Sağlam, başkan Yıldırım Demirören'in yeni hoca arayışlarına girmesinin ardından istifa ettiğini duyurdu.

Son kez Hacettepe maçında siyah-beyazlı takımın başında sahaya çıkan genç teknik adam, yönetim kuruluna istifa dilekçesini verdi.

Sağlam az sonra da basın toplantısıyla soruları yanıtlayacak.

NTVSPOR
Güncelleme: 13:13 TSİ 7 Ekim 2008 Salı

Harcandı ve gitti.Hayırlısı olur inşallah Sağlam için

en iisi olmuş hayırlısı olsun beşiktaşımıza..

Ben bir fenerbahceli olarak ertuğrul hocaya verilen kredinin yabancı teknik adamlara verilen krediyle bir olmadığını ve beşiktaşın ertuğrul hocayı değil, geleceğini kaybettiğine inanıyorum.. yinede herşeyin hayırlısı

yazık oldu bu güne kadar 4-5 hca deiştirdikde ne oldu ? demirören gitsin basta !

Evet bir istifa GerekLiydi aMa bu ErtuğuL SagLam oLmamaLıydı :goz:

tek yenilgi metalist ve ip çekildi. demirören sen ne zaman gideceksin. ayıp be bu taraftara yazık be her beşiktaşı seven yöneticilik yapamaz bunun farkına var artık. şimdi gelen ne yapacak zamanı geri alıp bizi gruplara mı sokacak? ya da lig sonu bilmem kaç puanla şampiyon mu yapacak?

şu delbosqe gitmeseydi bu durumdan iyi mi olacaktı kötü mü olacaktı rıza gitmeseydi şimdi halden iyi mi olacaktı kötü mü ya tigana hepsinin yanlışı vardı ama her yenilgiden sonra gönderilmeselerdi şimdiki durumdan daha iyi yerde olucağımız kesindi. istikrar istikrar istikrar...

şimdi yeni hoca gelicek ki bana göre o isim denizlidir. yok takımı tanıycam yok adapte yok oyun şablonu yok takımın güveni yok bu bnm takımım değil yok takviye yok sinan kavgası yok bilmem ne kavgası alın size yeni problemler.... inanın daha kötü olacak... gazamız mubarek olsun.

demirören geldiginden beri 4-5 yıl oluyo ve yalnızca 2-3 hafta liderlik görmüş bi adam düştüğümüz durumlar,yaptıkları hepsi ortada ve hep suçu başkalarında buldu.Ertugrul hoca gitmemeliydi bırakın adamı kalsın.Arsenale bakın wenger yıllardır başında ve yalnızca bi şampiyonlukları var ama her zaman kendilerini izletmeyi ve stadı doldurmayı başarıyolar.bırakın kalsın sağlam.1 yılda şampiyon yapmasını 2. yılda uefa kupasını almasını istiyoruz adamdan cin olmadan adam carpmayın....

Ertuğrul Sağlam'ın gitmesindeki pay sahibi herkesi lanetliyorum, konuşurken gözlerim doldu. Yazıklar olsun size, türk teknik direktörlerin önü böylece süper kapatılıyor...
Beşiktaş taraftarı el ele verip kucaklamalı Ertuğrul'u...

yönetimin değişmesi yıllardan beri gerekli birşey zaten..ama o kocakafalı hala orada nedense..

şerefsiz kolpa basın, yazarlar ve bu şerefsizlerin gazına gelen futboldan anlamayan taraftarımız Ertuğrul hocayı astınız artık bi taraflarınıza kına yakarsınız :mad:
Adam Gibi Adam Ertuğrul Sağlam​

efendi adamdı yazık oldu teknik drektörlüğü iyi olmayabilir fakat arkasından oyun yapılması doğru değildi

ben hiç bir şey demiyorum ama ertugrul a üzüldüm nede olsa beşiktaşlı ve beşiktaşımızın menfaati için çalıştı oldu yada olmadı önemli degil benim korkum 2.bir tigana olayı yaşanmaması yerli teknik adam daha iyi olur

ben bir galatasaraylı olarak Ertuğrul hocayı severim gerek kişilik gerek insanlık olarak diğer futbolcu ve hocalara nazaran iyi terbiye aldığı ortada neden diğer yabancı hocalara verilen taviz bu bızım yerli hocalarımıza verilmiyor anlamış değilim benım dusuncem ertugrul hocanın baska birilerin gitmesinde fayda var bunların demirören futbolcuların aklını karıştıran insanlar futbol dışında kavga oluyor kaptanları kasdediyom neden bu kavgalara patlar verdi onuda anlamış değilim bu kaptanlar kavga ediceğine birlik, bereberlik sağlasaydılar saha dışında bunların hiçbiri olmıcağına inanıyorum takımı takım yapan sadece hoca değil futbolcularında önemi vardır. Onlar oynamıyorsa Suç kimde ?? Beşiktaşa başarılar dilerim.

son olarak hangi hocagideken bu sözleri sözler..

Beni tanıyanlar iyi bilirler. Adam gibi Adam Ertuğrul Sağlam dediler bana hep. Ben görevime adam gibi başladım. Adam gibi devam ettim ve adam gibi bitiriyorum. Herkesten hatalarımdan dolayı özür diliyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin"

beşiktaş takımmıydı sağlam gelmeden önce sağlam gitti yine beşiktaş olur zeytinburnuspor

Beşiktaş doğru bir iş yaptı.Darısı Fenerbahce nin başına.

Geri