Ertuğrul hoca şerefiyle gitti.Sizde defolun gidin!!

T

Banned
Reaction score
0
Umarım ertuğrul sağlamın yaptığı erdemli davranışı sende gösterirsin sayın demirören ve sinan engin

ve sivas maçı dışında yönetime tek bir tepki koymayan taraftar

Ertuğrul hocanın istifası yerinde bir davranıştır.
Ama demirörenin bu davranışı göstermesi durumunda bir kişinin üzüleceğini sanmıyorum

Yazık 4 senede bu kaçıncı hoca

Bir insanın arkasından dolap çeviren bir başkanla başarılı gelecekse yazıklar olsun böyle başarıya!

Sen o koltukta olduğun sürece anca uefayı kovalarız sonrada metslisten dört yiyip geliriz

Ertuğrul hocayı gider gitmez i ama bununda bir adabı usulü vardır beşiktaşlı duruşunun içine ettiniz lan

İlk ve son söz tabiki taraftara o tribünler siktirgit demirören demedikçe başarı hayal

Ertuğrullar tiganalar rızalar gelip geçti değişmemesi gerekenler hep değiştiği için bu haldeyiz (!)

Ertuğrul hocanın bu şekilde yollanması adam olanın canını acıtır

Kaynak:

Biz Demirören yönetiminden gayet memnunuz dai..Niye defolun falan diyorsun ki :D:D

Şaka bir tarafa Beşiktaş camiası hala Demirören yönetimine nasıl yol veremiyor anlamak mümkün değil...Son olarak Ertuğrul SAĞLAM ın istifa edip ( ettirilip ) yerine Denizli nin getirilmesi de faciaya davetiye çıkarmaktır..

Bu durumda Beşiktaş ta daha ilk devrenin sonuna gelinmeden Fenerbahçeyle beraber lige havlu atar , şampiyonluk ta sezon sonuna kadar Galatasary la Trabzon arasında gider gelir ...

Sinan engin istiga etmeden bu gün kovulmuş

İşte Ertuğrul sağlam ile sinan engin arasındaki farkta bu

Birisi onurluca istifa ediyor birisi yönetim kovana kadar koltukta bekliyor..

o bahsedilen zatlar ertuğrul hocamız kadar onurlu ve akıllı olamazlar

Sinan engin istiga etmeden bu gün kovulmuş

İşte Ertuğrul sağlam ile sinan engin arasındaki farkta bu

Birisi onurluca istifa ediyor birisi yönetim kovana kadar koltukta bekliyor..

aynen dai katıLıorm..

adam La odun arasındaki fark

adam olsalar zaten o koltukda bu güne kadar oturmazlardı en basta demirören gitmeli...ertuğrul hocanın gitmesi hepimizi üzdü...

neden boyle oluyo anlamıyorum ki iyi de gidiyoduk uefa da son maca kadar iyi oynuyoduk ligde yenilgimiz yok alınan tek bir yenilgide hemen beşiktaşımızın önü kesiliyomedyanın olaganüstü yaygarası yonetimin gaza gelip hocamızın arkasından iş cevirmesi ayıptır ya insan onuru için yasar bunlar ne diyo yasıyo bilemiyorum

Ya söylemeyeyim diyorum ama içim kaynıyor.Yavhu 6.haftada teknik direktör mü değişirmiş arkadaş ? Madem güvenin yok sezon başı al tedbirini..!! Bu klüp çok tutarsız valla sayın Demirören'in disiplinsizliğidir..Kamptada İbolar kapıştı diye takımdan uzaklaştıdı..!! Karara bak :) ne saçma..!!
Sonrada Ertuğrul hoca kötü..Valla çok garip bir klüp ne yaptığınız hiç belli olmuyor.Maksat işler kötü gitsinde ne olursa olsun..Ben derim hep o 100.YIL kadronuz mükkemeldi..
Özellikle Başkan Serdar Bilgili..Bişi çıkmaz BJK dan.
Bu arada M.DENİZLİ ne yapcak şuan ? Bu sene için UEFA kupasına gerimi katılacak ? 1 senelik anlaşma...!!
Alla alla yavhu ? Nedir bu düşük IQ topluluğu ?

Geri