Ertuğrul Gitmemiş olsaydı Kartal şu an ligde kaçıncıydı?

ulubatli80

New member
Reaction score
0
Başarılı bir teknik direktör Metalist Kharkiv maçı sonrası gönderildi. Hem de ligde çok iyi durumda iken...
Hem de göz göre göre.. Hatanın böylesi ancak bizde oluyor...

Not: Metalist Kharkiv GS.'nin de bulunduğu grubu birinci bitirdi.
Ertuğrul takımın başında olsaydı şu an takım kaçıncı olurdu?

KARAKARTAL ligi en az 6 puan farkla lider bitirirdi..! :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Ya sizce?

Aslında Biz artık Yönetim Değişecek olsa Ertuğrul hoca Tekrar Takımın Başına Gecermi Onu konuşmaya başlasak daha iyi yapmış oluruz....

Ertuğrul hocanın Her Konuda Haksızlığa Uğradığını düşünüyorum... Futbolcuykende Takımın başındaykende...

olay teknik direktör olayı değil ama ertuğrulun hakemler üzerinde göremediğimiz bir etkisi varsa o başka...
ertuğrul genelde kolay maçlar oynadığı için takım namağluptu ligin üst sıradaki takımların hiç biriyle oynamamıştı ve ciddi olarak oynadığı 2 maç olan trabzon ve metalist maçlarına son derece korkak 2 Beşiktaş vardı sahada...
burada mustafa denizlinin Beşiktaşı bir tek gsaray ve ankara maçlarında eleştirilebilir..bu maçlarada şöyle dikkatlice bakarsak bizi inönüde yenen ankarasporu fener ve gsaray ancak hakem kararıyla yenerken ,deplasmanda ligin belkide en formda takımına karşı oynadığımız gsaray maçında cüneyt çakıra karşı üstelik önemli bir kısmını 10 kişi oynayarak kaybettiğimizi nu oyunun adı futbolsa bunun da son derece normal olduğunu görürsünüz
bu takımda Beşiktaşa daha doğrusu hiç bir büyük takıma yakısmayan sıradan futbolcular var..lige verilen arada mustafa denizlinin bunları temizleyeceğine ve yaraya pansuman yapacağına inanıyorum yeterki yönetim artık şu yumruğu nereye vuracaksa vursun çünkü bu federasyonla bizi değil mustafa denizli mourinho bile ilk ikiye sokamaz

beşiktaşı severim ve daha iyi yerLerde oLması gerekiyor ancak beşiktaşLı arkadaşLarımız da artık şu hakeme suç atma işini bıraksınLar..
yönetiminiz berbat..
takımınız berbat..
iddia ediyorum sivas ve gaziantepin kadrosu daha iyi..!
teknik direktörünüz hakkında yorum yapmıcam,beLki onun yerine ben geçebiLirim :goz: :hhmanD
uzun Lafın kısası YıLdırım Demirören ve Saz ArkadaşLarı gitmezse bjkLiLer hakemi daha çok diLine doLar..

bence konu mustafa hoca degil yönetim sezon basında yanlıs transferler yapıp kalites,z futbolcuları kadroya katanlar sucludur. mustafa hocanın tek hatası cok yi oynayan zapo sivok ikilisini bozmasıdır bence cıkardıgı kadro ve maclarda yaptıgı degisklikleri dogru buluyorum. takım denizli geldiginden beri cok guzel top oynuyo 10 kisi kaldıgımız derbilerde bile güzel futbol ve mücadelemiz eksilmedi ama anlam veremedigim bi şanssızlık var takımın üzerinde. Ayrıca hakem hatalarıdagöz önünde bulundurulmalı rakip futbolculartopu kaybedicegini anladıgı anda atıyolar kendilerini teredütsüz faul calınıyo gs macında her ikili mücadeledehakem yanlı oldugunu gösterdi bunu kimse tartışamaz

ErtuğruL hoca takımın başında oLsaydı inan'ın şu anda 1. oLma ihtimaLiniz çok yüksek'ti :goz:
1-2 puanda oLsa farkLa Lider bitirebiLirdi beşiktaş [[ Her ne kadar böyLe bir yönetim başında oLsada ]]..
eLine geçen fırsatLarı çok güzeL harcadıLar..Ve inanın Şu anda Kayseri yada Sivas spor oyun oLarak Beşiktaş'tan çok üstün bir kaLite ortaya koyuyorLar :goz:
Her mağLubiyetLe sonuçLanan maçtan sonra hakem faktörü birden ortaya çıkıyor;
Peki kim çıkarıyor ??YıLdırım Demirören
Neden ? Çünkü suçu ne kadar çok hakeme atarsa kendi o kadar az tepki aLır..Bu oyuna geLmeyin arkadaşLar :goz:

Beşiktaş Adına Keşke Herşey Hakem HataLarından İbaret OLsaydı =)

Şu Anda İLk 11'de Oynayan İsimLerden En Az 5'i Takımdan GitmeLi, Yönetim Tereddütsüz GitmeLi, Teknik Direktör'ün Tabiri Caizse İçi Geçmiş BöyLe Bir Durumda Beşiktaş'ın HaLa MatematikseL oLarak ŞampiyonLuğu ZorLar Bir Pozisyonda BuLunması BiLe Takdir Edici Bir Durum...

Siz Tabiri Caizse ErtuğruL Gibi Bütün Bu OLumsuzLukLara Rağmen Takımı Lider Götürmeye ÇabaLayan Bir Adamı YoLLarsanız BunLarın OLması ÜzüLerek SöyLüyorum Ki OLacaktır...

Ama Kardeş Takım OLarak Gördüğüm Beşiktaş'ın BöyLe Kötü Bir Durumda OLması Da İnsanı Üzüyor Açıkcası...

İnşaLLah En Erken Sürede DüzLüğe ÇıkarLar...

Çünkü Beşiktaşsız Bir Lig AsLa Keyif Vermez...

ertuğrul sağlam resman harcandı.........

Geri