admiral
New member
- Reaction score
- 0
Ersan Adem Gülüm'ün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde futbol komitesi başkanı Tamer Kıran yer aldı. Ersan Adem Gülüm, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Beşiktaş kulübü benim zor günlerimde hep yanımda oldu. Bu nedenle ben de bana gösterilen ilgiye böyle bir fedakarlık yaparak karşılık vermem gerektiğini düşündüm. Ben Beşiktaşlıyım, kulübümüze yardımım olduysa ne mutlu bana. Beşiktaş zor günlerden geçiyor, fedakarlık yapmamız gerekiyor."
İmza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan futbol komitesi başkanı Tamer Kıran ise, Ersan Adem Gülüm'ün isteklerini geri çevirmediğini belirterek, "Fedakarlık istedik. Sağolsun bizi kırmadı ve sözleşmesini kulübümüzün lehine olacak şekilde yenilemeyi kabul etti. Özverisi, Beşiktaşlılık duruşu ve FEDA projesine katkıda bulunduğu için kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Bu arada Beşiktaş'ın, Ersan Adem Gülüm ile yaptığı yeni sözleşmenin şartları açıklandı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama şu şekilde:
"Şirketimiz, futbolcu Ersan Adem Gülüm ile yapmış olduğu sözleşmesinin 3. maddesi olan ödemeler ve özel hükümler maddesinin, Şirketimiz tarafından taahhüd edilen diğer ücretler ve ödeme şekli bölümü ek bir sözleşme ile değiştirilmiştir. Buna gore, sözleşmedeki garanti ücreti 1 milyon 200 bin Euro'dan 750 bin Euro'ya, maç başı ücreti ise 20 bin Euro'dan 12 bin Euro'ya indirilmiştir. Maç başı ücreti 40 maçla sınırlıdır."