Ersan Adem Gülüm [(Tüm Yorumlar (TEK BAŞLIK)])

icemen

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar her hafta bir futbolcumuzu ele alacağız. Bu konu içinden o futbolcumuzla ilgili bütün fikirlerinizi belirtebilir, tartışabilirsiniz, tabi kurallar dahilinde.

Bu haftaki Futbolcumuz Adana Demir Spor' dan kiralık olarak alınan Ersan Adem Gülüm

Tüm yorumlarınızı Bekliyoruz.
Ersanı Tanıyalım:

medya.php

Kimlik Bilgileri
Adı soyadı : Ersan Adem Gülüm
Önceki Takımı : Adanaspor - Türkiye
Forma Numarası : 22
Pozisyon : DEFANS
Doğum Tarihi : 17.05.1987
Doğum Yeri : Carlton - Avustralya
Boy : 185
Kilo : 80
Takım : A Takım
Medeni Durum : Bekar
Milli Maç : 0

Biyografisi:

17 Mayıs 1987’de Avustralya Carlton’da doğdu. 1.85 cm boyundaki Gülüm, defans bölgesinde görev yapıyor. 2 kez Avustralya U-23 takımında görev yapan genç futbolcu, 2004-2005 sezonunda Hume City’de 22 maçta oynadı. Ersan, 2006-2008 yılları arasında Manisaspor’da, 2008 yılında Elazığspor’da, 2008-2010 yılları arasında ise Adanaspor’da forma giydi. Adanaspor’da toplam 59 kere forma giyen oyuncu, toplam 2 gol attı.

İSTATİSTİKLERİ
Toplam Maçta Kalma Süresi:
»Spor Toto Süper Lig 523
»UEFA Avrupa Ligi 0
»UEFA Avrupa Ligi 97
»Ziraat Türkiye Kupası 90
»Ziraat Türkiye Kupası 90
Toplam Maç:
»Spor Toto Süper Lig 6
»UEFA Avrupa Ligi 0
»UEFA Avrupa Ligi 2
»Ziraat Türkiye Kupası 1
»Ziraat Türkiye Kupası 1
Toplam Sarı Kart:
»Spor Toto Süper Lig 2
»UEFA Avrupa Ligi 0
»UEFA Avrupa Ligi 1
»Ziraat Türkiye Kupası 0
»Ziraat Türkiye Kupası 0
Toplam Kırmızı Kart:
»Spor Toto Süper Lig 0
»UEFA Avrupa Ligi 0
»UEFA Avrupa Ligi 0
»Ziraat Türkiye Kupası 0
»Ziraat Türkiye Kupası 0
Toplam Gol Sayısı:
»Spor Toto Süper Lig 0
»UEFA Avrupa Ligi 0
»UEFA Avrupa Ligi 0
»Ziraat Türkiye Kupası 0
»Ziraat Türkiye Kupası 0

ersan-adem-gulum-besiktas-eskisehirspor.jpg

Konu sabite aLınmıştır..TeşekkürLer konu için..

Zlatan ibrahimovic'e benzetiyorum ersan'ı..Tek farkLarı zLatan forvet ersan defans..İnşaLLah uzun yıLLar hizmet edicek beşiktaşımıza..

kısa sürede çabuk uyum sağladı..sanki kırk yıllık Beşiktaş'lıymış gibi oynuyor..

onu geçtim, kendine güveni yerinde..topa sağlam basıyor..defans bölgesindeki hemen hemen her pozisyonun içinde adı geçiyor..

bir an önce A.Demirspor'la anlaşılıp Beşiktaş'a kazandırılmalı..

gerçi bu performanstan sonra uçuk bi rakam istenecektir ama hiç faydası olmayan adamlara çuvalla para döküldüğü göz önüne alınırsa, Ersan'a verilecek miktarın önemi yok diye düşünüyorum..

çünkü takıma sağladığı katkı zaten ortada..

Sivok da gelince tadından yenmez olacak. Çok hızlı, boyu uzun, köşe vuruşlarında Toraman ile birlikte gol arıyor. Fiziğini çok iyi kullanıyor, faul yapmadan rakibini ekarte ediyor bu da defans oyuncusu için bulunmaz bir nimet.
Ayrıca Avustralya milli takımının teklifini de geri çevirdi, hem Türk Futbolu hem de Beşiktaş ondan çok şey kazanacak.

Kişisel Bilgileri eklendi

Ersan performansını giderek arttırıyor. İleri çıktığı pozisyonlarda da adam geçme özelliğini iyi kullanıyor. Fakat uzun oynadığında yanlış pas attığı aşina. Eksi yönü çok az bana göre. Bu gidişle Beşiktaşımızın ve milli takımımızın değişilmez defans oyuncusu olacağı kesin. Bonservisini almalıyız falan demiyorum kesin alıcaz zaten ;)

yaşı genç olmasına rağmen kırk yıllık beşiktaşlı gibi kendini az daha gelişilirse türkiyenin en büyük defans oyuncusu olacağına inanıyorum

Konuya ilgi olmadığından sabitten indirilmiştir.

artık kimse tutamaz bizi

Geri